Napoli:"Avem un final foarte dificil"!

Ultima actualizare:

    Antrenorul Astrei ştie că-l aşteaptă un final de foc în acest tur
Antrenorul Astrei ştie că-l aşteaptă un final de foc în acest tur

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, joi, că echipa sa trebuie să obţină cât mai multe puncte în meciurile rămase din turul de campionat, chiar dacă ploieştenii vor întâlni pe teren propriu pe Steaua şi Dinamo.

Vom avea parte de un final de sezon dificil. Avem mare nevoie de puncte. Încercăm să facem faţă cât mai bine la etapele grele care vor urma. Vom vedea cum vor sta lucrurile şi vom stabili, în pauza de iarnă, priorităţile echipei noastre", a spus Napoli.

Pe aceeaşi idee a mers şi preşedintele clubului, Marcel Iancu, care a afirmat: "Abordăm fiecare joc doar la victorie, indiferent de numele adversarului. Vom avea un final de tur tensionat, cu meciuri extrem de grele. Întâlnim Dinamo, un club puternic, în Cupa României, după care vine Steaua în campionat".

Căpitanul grupării ploieştene, Gheorghe Rohat, aşteaptă cu încredere partidele care urmează: "În astfel de meciuri, cu Dinamo sau Steaua, te simţi, cu adevărat, fotbalist. Asta le-am spus şi colegilor mei, pentru că vreau să-i motivez. În cele patru meciuri din campionat vrem să scoatem cât mai mult. Şi pentru că jocul cu Dinamo este primul care urmează, îmi amintesc că am marcat împotriva lor, la un 1-1, când evoluam pentru Unirea Urziceni. Tocmai de aceea sper să învingem şi să ducem Astra în semifinalele Cupei României".

Eroul Astrei din meciul cu FC Timişoara, din optimi, portarul Bogdan Miron, a declarat că vrea să învingă pe Dinamo cu orice preţ: "Vreau să batem Dinamo în orice condiţii, la finalul celor 90 de minute, în prelungiri sau la lovituri de departajare. Trebuie să acumulăm şi cât mai multe puncte în meciurile care vin în campionat".

În altă ordine de idei, atacantul Duşan Dokic a fost penalizat de club cu reducerea cu 25% a salariului, după eliminarea din finalul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

În privinţa lui Liviu Ganea, eliminat în aceeaşi partidă, clubul va depune memoriu la începutul săptămânii viitoare pentru reducerea suspendării de trei etape.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net