«Nani din Ghencea» debutează duminică!

Ultima actualizare:

    Internaţionalul Stelei  a refuzat oferte de la  Dinamo şi Rapid
Internaţionalul Stelei a refuzat oferte de la Dinamo şi Rapid

Răduţ are planuri mari de viitor. „Vreau titlul să joc în Ligă, iar apoi să ajung la Barcelona”, a mărturisit mij­­locaşul, care chiar a pus pariu cu tatăl său că în 4 ani va evolua pentru catalani.

Steaua joacă astăzi primul meci din noua eră a lui Vicor Piţurcă, împotriva ciprioţilor de la Apoel Nicosia. În formaţia de start va figura aproape sigur şi Mihai Răduţ, cel mai scump transfer al Stelei din această vară, 750.000 de euro.

Mijlocaşul l-a impresionat rapid pe Piţi, care îl vede drept cel mai potrivit pentru a prelua rolul de coordonator de joc.

Execuţiile, preluările şi driblingurile sale aduc cu cele ale starului portughez de la Manchester, Nani, cu care a fost coleg la juniorii lui Sporting Lisabona, în perioada în care Răduţ s-a pregătit cu „leii".

Mai mult, jucătorul de 19 ani a stat chiar în casa lui Nani cât timp a fost în Portugalia şi discută cu extrema englezilor, dar şi cu „galacticul" Cristiano Ronaldo, ori de câte ori are ocazia.

Răduţ nu a început fotbalul mânat de sărăcie, ci din pură pasiune. La doar 18 ani el conducea deja un BMW, iar la 19 a primit cadou un Porsche 911. Stelist de mic, mijlocaşul a refuzat să meargă la Rapid şi Dinamo încă de când avea 15 ani şi juca la Ardealul Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net