Mutu,comparat de presă cu un «vagabond»

Ultima actualizare:

Italienii de la romanews.eu l-au taxat pe internaţionalul român pentru prestaţia sub aşteptări pe care a avut-o duminică seară, pe "Olimpico" din Roma.

Fiorentina a pierdut cu 3-1, însă jocurile erau făcute încă de la pauză, unde gazdele au intrat cu un avantaj de trei goluri.

Mutu? "O fantomă, de nerecunoscut!", l-a caracterizat întreaga presă din Italia pe decarul toscanilor, schimbat de Prandelli în minutul 60 al întâlnirii.

Dacă jurnaliştii apropiaţi Fiorentinei au încercat să caute scuze pentru evoluţia ştearsă a "Briliantului", romanii l-au ironizat pe Adrian Mutu.

"S-a plimbat pe teren ca un vagabond în staţia centrală", a scris romanews.eu. În acelaşi material, semnat de Paolo Franci, Mutu a fost comparat cu un celebru actor italian.

"După numeroasele accidentări şi peripeţiile economico-disciplinare, astăzi seamănă cu Adriano Celentano, care, în "Il Bisbetico Domato", o legăna pe voluptuoasa Ornella Muti", a notat, metaforic, sursa menţionată.

Sarcasmul cu care suporterii Romei îl prezintă acum pe Mutu vine în condiţiile în care, în urmă cu un an, românul a fost extrem de aproape de un transfer în Cetatea Eternă.

"Geniul preşedintelui Della Valle merită un monument pentru faptul că nu l-a vândut atunci pe Mutu în schimbul unei tone de aur", se arată în încheierea caracterizării făcute lui Mutu de romanews.eu.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net