Mutu s-a făcut băiat cuminte

Ultima actualizare:

„Nu vreau să mai am probleme de disciplină la lot. Nu ai statut aparte, trebuie să respecţi programul aşa cum fac toţi ceilalţi", i-a transmis Răzvan Lucescu lui Mutu la prima discuţie pe care au avut-o la reunire. „Briliantul" a luat în serios avertismentul antrenorului şi a vrut să dovedească faptul că s-a schimbat.

Aşa că a refuzat invitaţiile apropiaţilor de a ieşi în oras în seara în care Luce jr. i-a lăsat liberi pe „tricolori". Luni, după ora zece, atacantul Fiorentinei a fost vizitat la Mogoşoaia de un prieten, care însă a părăsit dezamăgit baza de pregătire, fotbalistul preferând să rămână acolo peste noapte. Adi Mutu, alături de alţi jucători care nu au părăsit cantonamentul, s-au uitat la televizor la meciul din Liga 1 dintre Unirea Urziceni şi Braşov, apoi fiecare s-a retras la treaba lui.

Mutu a mai zăbovit la discuţii cu amicul său, apoi a mers şi el în camera pe care o ocupă de unul singur. „Nu este cu nimic schimbat. E jovial ca de obicei, vorbeşte cu toată lumea, râde. Se vede că e fericit că a revenit la lot. Echipei i-a lipsit mult nu numai în teren, ci şi în afara lui, pentru că mereu Mutu strânge jucătorii în jurul lui", a povestit un apropiat al naţionalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net