Mutu a dat-o la pace cu Răzvan

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adi Mutu a revenit ieri după 17 luni la echipa naţională. „Briliantul" s-a grăbit ieri să ajungă în cantonamentul primei reprezentative de la Mogoşoaia, unde a vorbit pentru prima oară cu selecţionerul Răzvan Lucescu după conflictul de la meciul cu Serbia.

Citeşte şi:

FOTO / Mutu se antrenează din nou sub comanda lui Răzvan Lucescu după 527 de zile

Renașterea lui Mutu și a lui Totti

Mutu, gata pentru Bosnia!

Suporterii Fiorentinei: "Mutu este un fenomen! Adevăratul Adi s-a întors!"

Octombrie 2009. 0-5 cu Serbia. Ultima apariţie a lui Adi Mutu în echipamentul naţionalei. Până ieri. „Briliantul" s-a întors la prima reprezentativă, şi nu oricum, ci cu chef de muncă.

Atacantul de 32 de ani a fost nerăbdător să dea ochii din nou cu Lucescu jr, motiv pentru care a şi venit primul în cantonamentul de la Mogoşoaia. Mutu a sosit la bază, ieri dimineaţă, în jurul orei 11.00.

I-a surprins chiar şi pe portarii de la Mogoşoaia, care nu se aşteptau să vadă vreun tricolor la acea oră. Şi mai ales pe cel care a lipsit atâta timp de la lot.

La puţin timp după ce s-a instalat în cameră, a avut loc întâlnirea de gradul trei. Mutu şi Răzvan s-au regăsit peste timp. Şi fără pic de tensiune.

Lucescu jr a dorit însă să aibă o discuţie lămuritoare cu fotbalistul care i-a creat cele mai multe probleme în mandatul său, în puţinul timp pe care l-au petrecut împreună, în urmă cu doi ani.

Lucescu a scăpat pe jos un tricou sub privirea nedumerită a lui Mutu

simeon stalpnicul png

Cei doi au discutat timp de oră, cu cărţile pe masă. Ce i-a cerut Răzvan? În primul rând, disciplină şi să se pună în slujba echipei. Jucătorul a înţeles mesajul, după care selecţionerul i-a transmis că nu trebuie să simtă o presiune în plus faţă de colegii lui, doar pentru că a revenit printre tricolori.

Apoi, Lucescu a continuat să aibă discuţii individuale şi cu restul tricolorilor.

„Briliantul” îl priveşte atent pe selecţioner, în timp ce acesta împarte tricourile jucătorilor

simeon stalpnicul png

Pe teren, nimic nu s-a schimbat. „Briliantul" a rămas acelaşi jucător de gaşcă, în jurul căruia s-au strâns majoritatea jucătorilor cu vechime în naţionale.

Şi-a pus un fes galben pe cap, şi a dat ture de teren în compania lui Raţ, Tamaş şi a „secundului" Bogdan Stelea. Răzvan nu a vorbit cu el în mod special la antrenament, însă s-a referit de mai multe ori grupului din care făcea parte şi fotbalistul Fiorentinei.

Chiar dacă este cel mai important jucător al României, alături de Cristi Chivu, Mutu nu a avut parte de tratament preferenţial din partea antrenorului. Lucescu jr i-a anunţat ieri pe tricolori că, până miercuri seară, au voie să înnopteze la casele lor.

Lui Mutu şi celorlalţi li s-a atras atenţia să nu-i găsească miezul nopţii prin oraş. La prima apariţie în naţională după 17 luni, Mutu a păstrat tăcerea, însă numai până mâine, atunci când va susţine o conferinţă.

Adi pare că nu pune prea mult preţ pe vorbele selecţionerului

simeon stalpnicul png

Lotul României

Portari:

Costel Pantilimon (Poli Timişoara), Ciprian Tătăruşanu (Steaua), Silviu Lung jr (U Craiova)

Fundaşi

Cristi Săpunaru (FC Porto), Cornel Rîpă (Oţelul Galaţi), Gabi Tamaş (WBA), Cristi Chivu (Inter Milano), Dorin Goian (Palermo), Florin Gardoş (Steaua), Răzvan Raţ (Şahtior), Adrian Sălăgeanu (Oţelul Galaţi)

Mijlocaşi

Gabi Torje (Dinamo), Adrian Ropotan (Dinamo Moscova), George Florescu (Alania Vladikavkaz), Dan Alexa (Poli Timişoara), Gabi Mureşan (CFR Cluj), Ianis Zicu (Poli Timişoara), Ciprian Deac (Schalke 04), Răzvan Cociş (Karpati Lvov)

Atacanţi

Adrian Mutu (Fiorentina), Marius Alexe (Dinamo), Ciprian Marica (Stuttgart), Bogdan Stancu (Galatasaray).

Ştefan Radu, pauză de 20 de zile. Fundaşul lui Lazio a fost investigat duminică seară de medicul naţionalei, iar concluzia a fost tristă: va trebui să stea pe tuşă trei săptămâni, ratând „dubla" naţionalei.

Marius Alexe, în premieră la naţională. Jucătorul lui Dinamo este supriza lui Răzvan Lucescu. Atacantul de 21 de ani a fost chemat pentru prima dată la echipa mare, el fiind, în trecut, un obişnuit al naţionalei de tineret. Alexe este şi unul dintre favoriţii lui Adi Mutu.

Răzvan Cociş şi-a recuperat bagajele. Mijlocaşul lui Karpati Lvov a dat, ieri, o fugă până la aeroport, pentru a-şi ridica bagajele pe care o companie aeriană i le-a rătăcit cu o zi în urmă. Cociş a fost însoţit de iubita lui, Oana Sîrbu.

Tricolorii, liberi două zile. Răzvan Lucescu a decis ca elevii săi să înnopteze la domiciile lor luni şi marţi. Totuşi, selecţionerul i-a avertizat să nu iasă în oraş după miezul nopţii.

Jucătorii vor dorimi în cantonament în noapte de miercuri spre joi, pentru că au programat un antrenament, de dimineaţă. Tot joi este prevăzută plecarea în Bosnia, pentru meciul de sâmbătă seară, de la Zenica.

Mircea Sandu, reales? Preşedintele FRF, Mircea Sandu, va candida azi pentru un nou mandat în Comitetul Executiv al UEFA. Pe cele 7 locuri sunt 13 candidaţi, însă Naşu' are şanse mari să fie votat din nou. Bossul de la FRF se bucură de sprijinul lui Michel Platini, preşedintele UEFA.

Chivu a lipsit de la antrenament. Căpitanul naţionalei nu a fost prezent la şedinţa de pregătire de la Mogoşoaia, el fiind menajat de selecţionerul Răzvan Lucescu după ce duminică a avut meci în campionat cu Inter. În timp ce colegii lui erau pe teren, Chivu a făcut recuperare în sală.

 Săpunaru a ajuns aseară. Fundaşul lui Porto a fost ultimul tricolor care s-a alăturat lotului lui Lucescu jr. Cristi Săpunaru a ajuns aseară în cantonamentul de la Mogoşoaia.

Astăzi, antrenament la stadionul „Dinamo". Naţionala va schimba, pentru astăzi, locul de antrenament, din cauza condiţiilor proaste în care se prezintă gazonul de la Mogoşoaia. Tricolorii se vor antrena pe arena centrală din „Ştefan cel Mare".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net