A murit înecat cu o bucată de carne

Ultima actualizare:

    Medicii de pe Ambulanţă nu au mai putu face nimic pentru bărbat
Medicii de pe Ambulanţă nu au mai putu face nimic pentru bărbat

Un bărbat din comuna Leordeni a murit înecat cu o bucată de carne. Bărbatul se afla la masă cu soţia, dar până la venirea vecinilor şi a medicilor, s-a prăbuşit fără suflare.

Moarte stupidă pentru un bărbat de 57 de ani din comuna Leordeni, judeţul Argeş. Bărbatul se afla la masă împreună cu familia când s-a înecat cu o bucată de carne din care mânca cu poftă. Acesta s-a prăbuşit sub privirile soţiei care nu a putut să facă altceva decât să strige după ajutor. Alarmaţi de strigătele disperate ale femeii, vecinii au sărit să-l ajute pe bărbat şi au chemat ambulanţa.

"Eu m-am dus şi i-am dat după gât, l-am luat de piept, l-am săltat în sus şi l-am strigat nea Gigi, scoală-te! El nimic. Bucata aia de carne care a fost în gât i-am scos-o mai înainte. Era o bucată mare.", povesteşte o vecină care a încercat să-l salveze pe bărbat, scrie Adevărul.

"S-a înecat cu o bucată de carne. A mâncat la masă şi s-a înecat. A venit salvarea, i-a făcut respiraţie, dar n-a mai putut să-i facă nimic.", confirmă un alt vecin.

Medicii l-au găsit fără suflare şi au încercat zeci de minute să-l resusciteze pe bărbat însă eforturile lor au fost în zadar.

Vecinii povestesc despre bărbat că era un om gospodar şi îşi făcuse un rost în comună. "Muncea, are gospodărie frumos făcută, era om muncitor, are vite, animale. Era un om de omenie", spune cu părere de rău o vecină.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Piteşti unde va fi efectuată autopsia.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net