A murit după ce a alergat 21 de kilometri

Citeste tot despre: 

Un bărbat a leşinat după ce a trecut linia de sosire a Maratonului Media, desfăşurat la Madrid. Alţi doi atleţi au fost internaţi în stare gravă.

La Madrid s-a desfăşurat astăzi Maratonul Media, pe o distaţă de 21 de kilometri. Potrivit ziarului „Madridiario", un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a leşinat imediat după ce a trecut borna finală. Echipele de medici prezente la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la Spitalul Clinic.

În drum spre spital, atletul a suferit un stop cardio - respirator şi a fost reanimat timp de aproximativ 30 de minute. Tânărul a fost internat în stare gravă la spital, unde a murit la scurt timp. Tot în timpul maratonului din Madrid, alte două persoane au primit îngrijiri medicale.

Un băbat, în vârstă de 38 de ani, a făcut insolaţie şi a fost transportat la Spitalul Gregorio Maranon, unde a fost internat în stare gravă. Un alt atlet, în vârstă de 25 de ani a suferit o sincopă din cauza efortului pe care l-a depus la maraton. Bolnavul a fost internat în stare gravă la Spitalul Clinic Madrid.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1