Mucurile de țigară vor fi reciclate în sectorul 3 din Capitală

Ultima actualizare:

300 de scrumiere vor fi amplasate în puncte cu circulație intensă din Sectorul 3, urmând ca în viitor, campania să fie dezvoltată și în alte zone.

Mucurile de țigară vor fi colectate selectiv și valorificate energetic. Unul dintre cei mai mari producători de ţigarete prezenţi în România a lansat o campanie de colectare a mucurilor de ţigară, care vor fi valorificate energetic. ”British American Tobacco, lansează campania «Alege asumat un oraş curat» prin care fumătorii sunt invitaţi să-şi arunce chiştoacele în scrumiere de exterior speciale şi astfel să voteze pentru lucruri inedite ca «pizza sau hamburger?», «mare sau munte?», «rock sau jazz?». Mucurile de ţigară vor fi colectate selectiv şi valorificate energetic, o premieră în România”, a informat compania, citată de adevarul.ro. Toate chiştoacele colectate vor fi valorificate energetic, ceea ce reprezintă o premieră în România. Mucurile de ţigară colectate vor ajunge într-o instalaţie de coincinerare cu recuperare de energie. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net