Mozaic uman la Madrid pentru găzduirea JO din 2016

Ultima actualizare:

    Madrilenii s-au mobilizat pentru fiesta olimpică
Madrilenii s-au mobilizat pentru fiesta olimpică

Cu 5 zile înainte de decizia Comitetului internaţional olimpic cu privire la Jocurile Olimpice din 2016, zeci de mii de persoane au format un imens 'mozaic uman', duminică, în centrul Madridului, pentru a-şi exprima susţinerea candidaturii capitalei spaniole.

Comitetul internaţional olimpic trebuie să aleagă vineri la Copenhaga oraşul care va găzdui Jocurile Olimpice de vară din 2016 dintre Chicago, Madrid, Rio de Janeiro şi Tokyo. Responsabilii Madrid-2016 au organizat această manifestare botezată 'fiesta' olimpică pentru a demonstra 'forţa susţinerii populare' pentru candidatura madrilenă şi pentru a distribui în lumea întreagă fotografii care să mărturisească acest sprijin.

Adunarea a avut loc în piaţa Cibeles, unde şi Real Madrid îşi sărbătoreşte victoriile, formându-se un 'mozaic uman', fotografiat cu atenţie din cer, în culorile candidaturii Madridului, graţie unor pancarte de diferite culori distribuite în public.

simeon stalpnicul png

Câteva sute de persoane formând delegaţia spaniolă vor zbura începând de luni la Copenhaga, în fruntea acestora fiind chiar Regele Spaniei Juan Carlos şi şeful guvernului Jose Luis Rodriguez Zapatero.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net