Mourinho: "Am câştigat un punct"

Ultima actualizare:

    Portughezul s-a declarat încântat şi de remiză.
Portughezul s-a declarat încântat şi de remiză.

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a declarat la finalul partidei de aseară pe care echipa sa a terminat-o la egalitate cu Rubin Kazan, scor 1-1, că este mulţumit de rezultatul obţinut pe terenul campioanei Rusiei.

"Ţinând cont de circumstanţele în care s-a jucat acest meci, pot să spun că am câştigat un punct. Sunt mulţumit că am remizat într-o confruntare pe care am fi putut să o pierdem. Adversarul a intrat foarte motivat în teren şi a făcut un presing agresiv, care ne-a incomodat. În plus, au jucat pentru prima dată pe teren propriu în această competiţie şi au beneficiat de suportul a tot ceea ce înseamnă să fii echipa gazdă", a afirmat tenicianul portughez al campioanei din Serie A, citat de NewsIn.

Mourinho a mai spus că nu doreşte să comenteze prestaţia unora dintre elevii săi, care "nu au prins o zi bună" şi a precizat că vrea să obţină calificarea în optimile competiţiei "cât mai curând posibil".

Campioana Rusiei, Rubin Kazan, a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 1-1, în partida cu formaţia italiană Internazionale Milano, contând pentru a doua etapă din Grupa F a Ligii Campionilor.

Gazdele au deschis scorul prin atacantul argentinian Alejandro Dominguez (11), iar oaspeţii au egalat graţiei reuşitei mijlocaşului sârb Dejan Stankovic (27).

La campioana Italiei, care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 60, când Balotelli a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, Cristian Chivu a jucat pe întrega durată a partidei pe postul de fundaş stânga.

În urma acestui rezultat, Rubin a obţinut primul său punct în Grupa F a Ligii Campionilor, în timp ce Inter a acumulat două puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net