Moştenitoare celebre, episodul 7- Charlotte de Monaco, o prinţesă modestă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiica prinţesei Carolina de Monaco şi a unui om de afaceri italian, Charlotte Casiraghi a primit în dar o insulă, în valoare de 9 milioane de euro, de la bunicii ei, când a împlinit vârsta de numai cinci ani.

Astăzi în vârstă de 23 de ani, Charlotte Casiraghi este o tânără de succes, adesea fotografiată la prezentările de modă, expoziţiile de artă şi cursele de hipism. În urmă cu trei ani, ea a fost inclusă de către prestigioasa revistă "Vanity Fair" în lista persoanelor cele mai frumos îmbrăcate din întreaga lume.

Charlotte a fost selectată şi în topul celor zece fete de măritat cele mai râvnite de pe planetă. Ea este cea de-a patra în linia de moştenitori a tronului în principatul Monaco. Charlotte Casiraghi s-a născut la 3 august 1986. Pe când avea numai patru ani, tatăl ei, Stefano Casiraghi, a murit într-un accident de nautic.

Albert de Monaco, Pierre Casiraghi, Carolina de Monaco

simeon stalpnicul png

Un an mai târziu, părinţii acestuia, Giancarlo şi Fernanda Casiraghi, i-au oferit nepoatei lor o mică insulă situată în apropiere de Sardinia cadou, de ziua ei. În 1999, Charlotte a primit vestea că are un tată vitreg, în persoana principelui Ernst August de Hanovra.

După ce s-a născut sora ei vitregă, Alexandra, întreaga familie s-a mutat în suburbia pariziană Fontainbleau. În prezent, Charlotte este jurnalistă şi scriitoare, preocupată îndeosebi de domeniul modei. Din ce în ce mai frumoasă, ea are o graţie asemănată cu cea a celebrei sale bunici din partea mamei, actriţa Grace Kelly.

Charlotte Casiraghi

Vârstă: 23 ani

Părinţi: Stefano Casiraghi şi Carolina de Monaco

Statut: necăsătorită

Averea: 5,7 miliarde dolari

Ocupaţie: jurnalistă

Înnebunită după cai

Charlotte Casiraghi şi-a luat bacalaureatul cu nota maximă, în iulie 2004. În 2007, ea şi-a luat licenţa în filosofie la Sorbonna. Mare iubitoare de cai, Charlotte concurează cu entuziasm în competiţiile de sărituri.

simeon stalpnicul png

A participat la turneul mondial din 2009, fiind antrenată de Thierry Rozier. Ca jurnalist, a scris la prestigiosul cotidian britanic "The Independent", revista "Above" şi este cofondatoarea publicaţiei "Ever Manifesto", distribuită gratuit la marile evenimente din industria modei.

Nu a avut noroc în dragoste

Charlotte a flirtat pentru prima oară cu aristocratul european Hubertus Herring-Frankensdorf. Cei doi au fost văzuţi la concursul de Formula Unu de la Monaco, în 2001.

S-au întâlnit apoi în timpul vacanţelor la schi pe care familia ei le-a petrecut în staţiuni din Austria. Nepoata lui Grace Kelly s-a iubit apoi cu Felix Winckler, fiul unui avocat din Bruxelles.

Povestea lor de dragoste a durat din 2004 până în 2007, cu întreruperi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net