Monstrul şi-a măcelărit copiii în biserică - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dramă cutremurătoare, sâmbătă noaptea la Mediaş. Un preot al unei secte le-a tăiat gâtul celor doi copii ai săi în biserică! Apoi, monstrul s-a aruncat în faţa trenului.

Micuţii Tamaş (5 ani) şi David (7 ani) n-au avut nici o şansă în faţa furiei celui care le era tată. Preotul unitarian (al unei secte de confesiune creştină reformată), Denes Cesh (35 de ani) i-a omorât cu sânge rece, chiar în biserica de pe strada I. C. Brătianu, în care săptămână de săptămână ţinea slujbe pentru enoriaşi.

    Mai citeşte:         Preot «modern», cu amantă şi afaceri în curtea bisericii         Puşi să plătească lumina furată de popi         Preot şantajat şi ameninţat de un cămătar         Preot cercetat pentru relaţii sexuale cu minori         Preot beat la volan!

Tamaş şi David au fost duşi de tată în interiorul bisericii, iar acolo acesta le-a tăiat gâtul cu cuţitul. „Cel mic avea laringele secţionat complet, iar cel mare avea o plagă de nouă centimetri", a povestit medicul Ioan Doican, cel care a venit să ridice cadavrele din biserică.

image

Am găsit aici o grozăvie. Din primele cercetări rezultă că moartea copiilor a fost cauzată de rănile de la gât", a declarat procurorul criminalist Ioan Boţoc.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU DECLARAŢIILE MEDICULUI CE A ANALIZAT CADAVRELE COPIILOR!

Aceasta este  biserica din Mediaş unde au fost omorâţi copiii

simeon stalpnicul png

image

După ce şi-a lăsat copiii într-o baltă de sânge, bărbatul de 35 de ani s-a aruncat în faţa unui tren, la intrarea în Mediaş dinspre Sibiu. Vecinii familiei Cesh au spun că soţia preotului i-ar fi spus sâmbătă seară soţului ei să iasă cu copiii la o plimbare şi să cumpere câte ceva de la un magazin din oraş.

Femeia, bolnavă de cancer, s-a alarmat după ceva timp, pentru că soţul nu s-a întors acasă şi l-a rugat pe un vecin să verifice dacă soţul ei este în lăcaşul de cult.

„Am intrat în biserică şi am dat peste cei doi copii. Erau morţi deja. Ştiu că părintele a fost internat cu probleme psihologice şi acum o lună l-au externat", ne-a povestit, şocat, bărbatul.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net