Monica Cruz îşi «dublează» sora în «Piraţii din Caraibe 4»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru că, din cauza sarcinii avansate, "Pe" nu mai poate juca în anumite scene din film, producătorii s-au gândit ca sora acesteia, care îi seamănă aproape la perfecţie, să o înlocuiască în anumite scene.

Monica Cruz, sora mai mică a Penelopei Cruz, ar putea fi dublura acesteia în anumite scene din "Piraţii din Caraibe 4", film în care joacă celebra actriţă spaniolă, scrie Europa Press. Starea avansată a sarcinii actriţei ar putea obliga regizorul peliculei să o înlocuiască în anumite scene pe Penelope şi prima opţiune este chiar sora acesteia, Monica.

Penelope Cruz şi Javier Bardem aşteaptă primul copil la finele acestui an sau la începutul lui 2011. Conform cotidianului britanic The Sun, producătorii filmului "Piraţii din Caraibe 4", film care se turnează în aceste zile la Londra, sunt în căutarea unei dubluri pentru personajul jucat de "Pe", Angelica, fiica piratului Barbanegra, jucat de Ian McShane.

Asemănarea frapantă dintre surorile Cruz face ca sora mai mică a actriţei să fie opţiunea ideală pentru producătorii peliculei, ca dublură a actriţei, dat fiind că sarcina acesteia este deja destul de vizibilă, lucru ce ar "încurca" planurile producătorilor pentru anumite scene din film, unde Angelica ar trebui să-şi expună corpul.

Vezi pe adevarul.es o GALERIE FOTO şi VIDEO cu asemănarea izbitoare dintre surorile Cruz

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net