Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!

Ultima actualizare:

Nici un angajat nu pare îndeajuns de bun şi nu are caracterul suficient de puternic astfel încât să ţină piept rigorilor şi pretenţiilor impuse de doamna Columbeanu.

După plecarea sexy-şoferului Voicu Pânzar, din luna iunie, vedeta nu a reuşit să-i găsească un înlocuitor, care să o satisfacă la „toate capitolele", după cum ea însăşi mărturiseşte.

Iată că şi ultimul ei şofer, Ovidiu Dumitru (26 de ani), din Snagov, a clacat şi şi-a luat tălpăşiţa după numai zece zile ca angajat al familiei Columbeanu.

Surprinzător, dar tânărul nu s-a plâns de programul draconic, ci de caracterul fostei sale şefe: "Programul nu era o mare problemă. Am ştiut de la început ce program voi avea, dar condiţiile de muncă erau foarte grele. Doamna Columbeanu este o femeie pe care nu o mulţumeşte nimic. Eu nu am rezistat stresului şi nici nu cred că cineva este în stare să reziste. Nu se merită", a povestit Ovidiu, pentru Click!

Mai mult, tânărul nici nu a mai vrut să dea ochii cu Monica atunci când şi-a dat demisia, astfel că a preferat să facă anunţul printr-un sms, pe care i l-a trimis lui Irinel Columbeanu.

Monica nu pare afectată de această schimbare, astfel că a apelat la serviciile celui mai vechi şofer al familiei, Dan.

„Pentru mine nu contează ce şofer am. Oricum, în perioada asta, merg mai mult cu şoferii de la Pro, care mă duc şi mă aduc de la repetiţiile pentru «Dansez pentru tine», ce au loc la Buftea", a declarat vedeta, pentru Click!

Doar Dan o suportă!

Şoferul Dan s-a angajat la familia Columbeanu încă din vara anului 2008 şi pare să fie singurul care suportă pretenţiile Monicăi.

Docil de fel, Dan este şi preferatul şefei sale, atuul lui, în faţa celorlalţi şoferi, fiind acela că ştie foarte bine toate străduţele din Bucureşti.

Culmea, Dan era preferatul Monicăi şi pe vremea când lucra alături de frumuşelul Voicu.

Obişnuit deja cu toanele şefei sale, Dan o lasă în pace şi nu pune la suflet atunci când Moni mai ridică tonul.

Tânărul este şi cel mai "longeviv" şofer al Columbencei. Vezi aici cât de "înţepată" este Moni!

Tatăl ei o laudă

Emil Gabor a spulberat zvonurile, la emisiunea „Acces direct" (Antena 1), că Dinu Damaschin ar fi tatăl Monicăi: „Toate fetele, Alina, Monica şi Ramona, seamănă cu mine şi le iubesc pe toate la fel. Monica nu a fost prostituată, a fost fata cuminte", a declarat el, mâhnit de situaţie.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net