Moni: «I-am cumpărat lui Iri o stea pe cer!»

Citeste tot despre: 

Monica a renunţat să-i facă lui Irinel daruri de zeci de mii de euro, astfel că, ieri, cu ocazia aniversării vârstei de 53 de ani, i-a oferit un cadou simbolic. Monica i-a cumpărat soţului ei o stea pe cer, pe care au văzut-o chiar la telescopul pe care îl au la reşedinţa de la Izvorani.

Câteva săptămâni a stat Monica şi s-a gândit ce surpriză să-i facă lui Irinel (53 de ani), de ziua lui. Cum milionarului nu-i lipseşte mai nimic, căci datorită conturilor din bancă îşi permite aproape orice extravaganţă, iată că soţia sa a preferat să aleagă un dar simbolic.

„I-am făcut cadou o stea pe cer, cu numele lui. Ne-am uitat aseară (n.r. miercuri) la ea. Avem acasă telescop, dar vrem să mergem la observator ca să o vedem mai bine", a declarat Monica, pentru Click!

Citeşte şi:

Serghei Mizil este atras de Monica Columbeanu

Alin Gălăţescu: "Moni şi-a ratat carierea de model tunându-şi sânii, iar Bianca e o femeie bionică”

Blonda lui Iri: "Nu mă salut cu Monica" - VIDEO

Columbeanca, de mână cu un bărbat

Moni, Cupidon sexy în club!

Irinel s-a bucurat foarte mult de această surpriză şi chiar a apreciat gestul mai mult decât ceasul-bijuterie, de 50.000 de euro, pe care Monica i l-a dăruit anul trecut.

Pentru a cumpăra această stea, vedeta a scos din buzunar suma de 650 de lei, în schimbul căreia a primit un certificat de denumire şi o hartă solară, ce indică localizarea stelei.

Cadoul lui Irinel a fost dublat de o petrecere, organizată în Clubul Bellagio, Monica fiind ocupată ieri, toată ziua, cu pregătirile.

Cei doi soţi, alături de 30 dintre cei mai buni prieteni ai lor, au sărbătorit cu şampanie fină până aproape de zorii zilei.

CLIIMA20100527_0125_1.jpg

Pachetul VIP a costat-o 650 de lei

loading...
Loading...
OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1