Moni, duşmanii au pus vrăjitoarele pe tine!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cineva i-a pus gând rău Monicăi Columbeanu. Asta nu ar fi o noutate, dacă în scenă nu ar fi apărut şi vrăjitoarea Vanessa. Aceasta susţine că două vedete i-ar fi oferit 5.000 de euro ca s-o despartă pe Moni de Irinel.

Căsnicia familiei Columbeanu este în pericol, după cum susţine Vanessa Lider, o vrăjitoare de 27 de ani. "Experta" în magie spune că a fost contactată de două vedete pentru a-i face farmece Monicăi.

Mai citeşte:

Moni, dorită de un parlamentar european

Moni, votată cea mai sexy de italieni

Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»

Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!

Şi amanta lui Agathon face mişto de Moni!

Avem sâni frumoşi? Daţi-ne bani şi îi arătăm

Moni Columbeanu: «Mai bine mă îmbolnăvesc decât să mă vaccinez»

Moni, atac la blonda lui Bote

Moni, până şi pe Vandici ai scos-o din sărite!

"Au venit la mine un bărbat şi o femeie, foarte cunoscuţi amândoi, care mi-au adus pământ pe care a călcat Monica şi fotografii de la nunta ei. Mi-au oferit peste 5.000 de euro pentru a-i face farmece care să ducă la despărţirea ei de Irinel", ne-a spus Vanessa.

Femeia spune că încă nu s-a hotărât dacă să facă vrăjile necesare pentru despărţirea celor doi.

"Eu am citit în tarot şi am văzut că Monica nu l-a luat pe Irinel prin farmece, ci pentru că aşa a lăsat Dumnezeu. În cazul acesta, mă mai gândesc dacă să fac ritualul", ne-a spus tânăra, care susţine că oricum cuplul nu va mai rezista mai mult de trei ani.

"Lor le apare în cărţi trei bobi zăbavă, ceea ce înseamnă că se vor despărţi în trei săptămâni, trei luni sau trei ani. Ei au mai avut un moment greu, din cauza şoferului cel frumuşel. Mie mi-au spus cărţile că Ricky şi Moni s-au iubit, dar nu şi-au consumat relaţia", ne-a explicat femeia.

Vanessa ne-a explicat şi cum se face "vraja de despărţire".Fotografia celor doi de la nuntă se afumă timp de trei nopţi pe malul unei bălţi.

simeon stalpnicul png

"Se pun într-o lingură de lemn o bucată din năvalnic, coadă de zmeură, trei boabe de tămâie şi trei bucăţi de lumânare. Se topesc şi cu această compoziţie se afumă fotografia", ne-a spus Vanessa. În schimb, o poate şi apăra pe frumoasa brunetă.

"I-aş face un talisman special. Într-un săculeţ de pânză i-aş pune trei monezi, tămâie, miere şi plante, cărora le voi face un ritual special. Acest talisman va trebui să-l poarte timp de şase săptămâni la ea", ne-a mai spus Vanessa Lider.

Uite cu cine s-a certat Monica

Cu Bote s-a certat din cauza şoferului

Botezatu e "la cuţite" cu Monica. Designerul a dat-o de gol că îi trimitea, vara trecută, fostului ei şofer, Voicu, mesaje de amor. Monica l-a atacat şi ea, punând la îndoială relaţia lui cu Bianca.

simeon stalpnicul png

Iulia Albu a atacat-o dur

Aparenta prietenie dintre Iulia, soţia designerului Mihai Albu, şi Moni nu a durat decât câteva luni. Iulia a atacat-o pe Moni, susţinând că are posteriorul prea mare pentru un fotomodel.

simeon stalpnicul png

N-a vrut în emisiune la Ilinca Vandici

Şi Ilinca Vandici are un dinte împotriva Monicăi. În urmă cu o lună, Ilinca a invitat-o pe soţia lui Iri la emisiunea ei, "Stele sub lupă", însă Moni i-a cerut 300 de euro.

simeon stalpnicul png

Zăvoranca a dat-o afară

Oanei Zăvoranu i-a sărit ţandăra, anul trecut, când Moni a făcut figuri la "Pact cu diavoliţa", deşi fusese plătită cu 300 de euro, pentru prezenţă. Oana a dat-o afară din platoul din filmare!

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net