Moldovan: "Răzvan ne-a purtat noroc"

Ultima actualizare:

"E foarte important că am luat cele trei puncte şi trebuie să-i felicit pe băieţii mei. A fost bine că am marcat chiar înainte de pauză şi este foarte important că rămânem la două puncte de locul întâi. Este nevoie să câştigăm şi în etapa viitoare, cu Unirea Urziceni", a spus Moldovan.

Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de faptul că meciul echipei sale "a fost programat târziu", în condiţiile în care temperaturile sunt la acea oră foarte scăzute, reamintind faptul că nici în vară FC Braşov nu a avut programări bune, fiind nevoită să joace "de la ora 16:00, pe caniculă".

În schimb, Moldovan a fost mulţumit că selecţionerul Răzvan Lucescu a fost prezent în tribune la acest meci: "Răzvan ne-a purtat noroc şi sper să mai vină la Braşov să urmărească jucători pentru naţională. E o satisfacţie să mi se scandeze numele odată cu al lui".

Altfel, antrenorul braşovenilor a spus că nu are un adversar preferat pentru tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României, dar îşi doreşte foarte mult să joace pe propriul teren.

De partea cealaltă, noul antrenor al formaţiei Pandurii, Liviu Ciobotariu, a pus înfrângerea pe seama ocaziilor ratate de jucătorii săi. "A fost un joc spectaculos, în care am încercat să scoatem un rezultat pozitiv. Dacă am fi deschis scorul la ocaziile pe care le-am avut în prima repriză, la 0-0, ar fi fost altceva. De asemenea, dacă la 0-2 nu ratam acel penalty, am fi putut reintra în joc. Am întâlnit un adversar puternic, dar cu mai multă atenţie am fi putut înscrie şi noi", a afirmat Ciobotariu.

FC Braşov s-a impus, luni, cu scorul de 2-0, pe propriul teren, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu în ultimul meci al etapei a 12-a, iar noul tehnician al oltenilor, Liviu Ciobotariu, a debutat cu o înfrângere la noua sa formaţie. FC Braşov a acumulat după această victorie 20 de puncte şi a rămas pe locul 8, dar s-a apropiat la două puncte de lider, în timp ce formaţia Pandurii ocupă poziţia a 10-a, cu 15 puncte.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net