Moare dacă nu merge într-un picior

Ultima actualizare:

Citeşte şi

Moare dacă face puţin efort

Moare dacă nu îi scot fratele din burtă

De trei ani de zile, Joanne Day trece prin suferinţe de neînchipuit. Din cauza unei boli extrem de rare, piciorul stâng i-a rămas înţepenit, îndoit spre piept.

Din această cauză, femeia nu poate merge decât într-un picior, cu ajutorul cârjelor. Are dureri mari şi este nevoită să ia morfină, ca să poată rezista.

Calvarul ei a început în noiembrie 1989, când a căzut cu patinele cu rotile şi şi-a fracturat mâna stângă. În urma accidentului, s-a declanşat cumplita boală, manifestată prin contorsiuni care îi produc înţepeniri ale diferitelor părţi ale corpului.

La început i-a înţepenit umărul, ridicat spre bărbie, ca şi când ar fi vorbit la telefon, şi a rămas aşa timp de doi ani. Apoi i-a înţepenit gura, nu mai putea mânca şi vorbi. Acum trei ani a rămas într-un picior.

Femeia a fost operată de 60 de ori, fără rezultate. Ştie că nu are scăpare, dar îşi trăieşte viaţa. A urmat o şcoală de psihoterapeut şi conduce un automobil automatizat.

Citeşte şi:

E mai flexibil decât plastilina şi are 101 ani

Are 25 kg şi mănâncă din sfert în sfert de oră - VIDEO

Viţel cu două capete, născut în Egipt

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net