Moare când adoarme

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Caz unic în lume. Liam Derbyshire, un băiat de 11 ani din Marea Britanie, suferă de o boală extrem de rară, din cauza căreia încetează să mai respire când adoarme, fiind ţinut în viaţă de aparate.

Liam Derbyshire este la prima vedere un băiat ca oricare, pasionat de trenuleţe. Nimeni nu ar bănui bătălia pe care părinţii lui o duc cu o boală necruţătoare, care de 11 ani pândeşte să-l adoarmă pe vecie.

Copilul s-a născut suferind de un sindrom rar, din cauza căruia încetează să respire când îl cuprinde somnul. Medicii nu i-au dat şanse că va trăi mai mult de şase săptămâni.

Îl puneau pe aparate de venitilaţie, când adormea, recomandând părinţilor să-şi procure o astfel de instalaţie sofisticată care să suplinească încetarea funcţiei de respiraţie în timpul somnului.

Mama Kim, 50 de ani, şi tatăl Gary cred că fiecare zi este un miracol pentru fiul lor

simeon stalpnicul png

Familia Derbyshire din Gosport a cheltuit facturi de mii de euro la electricitate pentru ca să-l ţină în viaţă pe Liam. Dar nu regretă nici o secundă. Mama şi tatăl lui sunt fericiţi că a ajuns la vârsta de 11 ani, uluindu-i pe medici.

Îl păzesc tot timpul pentru ca somnul să nu intervină într-un moment în care nimeni fi lângă el ca să-l pună repede pe aparate. Cât timp este la şcoală, Liam poartă un tub special de respiraţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net