Mititelu a făcut credit de nevoi personale!

Citeste tot despre: 

Adrian Mititelu face absolut orice pentru a scoate Universitatea Craiova din criza actuală. Întrucât nu mai are bani şi nici de la cine să împrumute, patronul oltenilor a apelat de curând la una dintre băncile din Craiova, conform unuia dintre rivalii lui oraş.

"Nu este nicio glumă. Mititelu a făcut de curând un credit de nevoi personale de 25.000 de euro. Doar atât a putut să ia. Ar fi vrut mai mulţi bani, dar nu a avut cu ce să garanteze întrucât nu are nici o activitate, nu are nici serviciu. Omul e sărac lipit, iar singura lui şansă e să câştige la 6 din 49!", a declarat ieri omul de afaceri craiovean Doru Petrescu.

Conform unor surse autorizate, patronul Ştiinţei ar fi apelat cu disperare la creditul de nevoi personale pentru a plăti cele două cantonamente din această iarnă, cel de la Băila Govora, care e în plină desfăşurare, şi cel din Antalya, programat să înceapă pe 28 ianuarie.

Stagiul din Turcia fusese aranjat de Victor Piţurcă, însă managerul suspendat al craiovenilor nu a apucat să-l şi plătească.

Universitatea are datorii de aproximativ 7 milioane de euro şi este în pericol să nu primească licenţa pentru sezonul următor.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1