Mitică: «Ţălnar nu ştie să se îmbrace!»

Citeste tot despre: 

Moda nu este punctul forte al antrenorului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Cornel Ţălnar. Critic aspru la nivelul imaginii, şeful LPF, Dumitru Dragomir, nu l-a iertat pe tehnicianul dinamovist, căruia i-a transmis că i-ar fi benefică o vizită la un consilier vestimentar.

Mitică de la Ligă nu este doar "Oracolul din Bălceşti". Ieri, a demonstrat că are aptitudini de consilier de imagine. Ţinta lui "Corelone" a fost antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar.

Deşi l-a lăudat pentru calităţile sale profesionale, Dragomir i-a oferit o mare bilă neagră "Ţânţarului", pentru felul în care se îmbracă.

"Ţălnar e foarte bun antrenor, profesionist, dar nu are aspect comercial. E profesionist, ştie ce trebuie să facă, dar i-aş recomanda să meargă la Botezatu, să-l îmbrace mai bine", a fost caracterizarea făcută de şeful Ligii Profesioniste de Fotbal.

Părerea lui Dumitru Dragomir este împărtăşită şi de Adina Buzatu, cea care a explicat pentru Click! ce greşeli vestimentare face tehnicianul "câinilor".

"Cu toate că domnul Ţălnar este sportiv, totuşi, ca persoană publică este recomandat să evite ţinutele cu aspect prăfuit. Stilul abordat este unul neglijent. Croielile alese de dânsul sunt bătrânicioase şi îl dezavantajează", a spus Adina Buzatu, stilistul care îmbracă mai toate vedetele masculine din România.

Moldovan(stânga), mereu bine îmbrăcat. “Moldovan afişează mereu un look relaxant. Se vede că acordă atenţie deosebită hainelor pe care le poartă”, a apreciat stilistul.

Sabău(dreapta) primeşte notă de trecere.“Antrenorul Timişoarei îşi alege cu grijă ţinutele, însă ar putea încerca ceva mai tineresc. Nu face greşeli majore”.


Loading...