Mitică şi-a luat pantofi de 5.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dumitru Dragomir trăieşte pe picior mare. Şi la propriu, şi la figurat. „Corleone” a demonstrat încă o dată că este atent cu aspectul său şi le-a dat clasă multora în materie de vestimenţatie.

„Am fost un ţăran, am plecat de la coada vacii, dar în viaţă am învăţat multe. Degeaba ai bani dacă nu ai bun gust", spunea Dragomir.

Preşedintele Ligii nu duce lipsă de bani, iar în materie de modă a arătat că ştie cum să se îmbrace.

Dragomir şi-a făcut apariţia la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal îmbrăcat într-un costum negru, elegant. „Mitică, dar ce te-ai aranjat"!, i-a spus pe un ton laudativ unul dintre participanţii la şedinţă.

„Băi nene, dacă nici eu nu mă pricep la haine...", i-a răspuns, în treacăt, vicepreşedintele FRF. „Corleone" a ales să-şi accesorizeze ţinuta cu o pereche de pantofi negri, cu o cataramă laterală, cumpăraţi recent.

Preţul acestora e de aproximativ 5.000 de euro. Pentru că întrevederea a avut loc la Casa Fotbalului, Dragomir a renunţat la pălărie.

„Am acasă o adevărată colecţie de pălării. Cred că sunt peste 30. Le port în funcţie de hainele pe care le îmbrac", mărturisea preşedintele LPF.

Totuşi, stilistul Adina Buzatu nu i-a dat lui Mitică nota maximă pentru vestimentaţia sa: „Remarc neatenţia la detalii - sacoul este prea lung la mâneci, la fel şi pantalonul care e şi prea lung şi prea larg.Atenţie, pentru bărbaţii robuşti tăietura pantalonului trebuie să fie puţin mai strâmtă pe picior căci altfel dezavantajează".

Citeşte şi:

MM Stoica despre Mitică: "E oracolul de la Zbârceşti"

Mitică Dragomir prevede falimentul din Liga I

Mitică Dragomir: «Florin Prunea e peştele Federaţiei»!

Borcea, pantofi nepotriviţiCristi Borcea a fost criticat de Adina Buzatu pentru cum s-a îmbrăcat la Adunarea Generală:

„Încălţările nu sunt potrivite, pantalonii ar trebui cu două degete mai scurţi pentru a pica frumos pe pantof. Atenţie: sacourile cu trei nasturi se închid numai la primii doi nasturi sau doar la cel din mijloc, niciodată la toţi trei. Apreciez însă manşeta cămăşii, care iese impecabil”.

Pe aceeaşi temă:

Cristi Borcea rămâne în Comitetul Executiv al FRF

Iacov, costum bătrâniciosConstantin Iacov, contracandidatul lui Sandu la alegeri, n-a impresionat-o în mod deosebit pe Adina Buzatu.

„Costumul îi vine bine, aş fi preferat, pentru vârsta domniei sale, o croială mai cambrată a sacoului şi pantaloni pană. Un plus pentru pantofii frumoşi si impecabil îngrijiţi şi un minus pentru acel centimetru în plus la mânecile sacoului”.

Mai citeşte:

Ofertă pentru Iacov de la FRF: portar la gardul Casei Fotbalului

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net