Mitică o are mereu tare

Ultima actualizare:

Cel care a făcut dezvăluirea a fost nimeni altul decât Gigi Becali, care a povestit, într-o criză de râs, că bătrânul om de fotbal nu a dormit cinci nopţi la rând din cauza erecţiilor. "El zicea că se duce în străinătate pentru probleme de spate, dar era la vrăjeală. El de fapt se ducea cu boala asta, a lu' Carol al II-lea. Chiar i-a zis Viorel Păunescu o dată: «Băi Mitică, nu-mi dai jumate din boala ta?!»", a povestit Becali.

"Şi ce dacă am? Am boala lui Calache sau ce? Am boala Regelui Carol al II-lea! Oricum, nici nu ştiţi cât e de groaznic! Dacă ai gheaţă lângă tine, e bine să pui... Ma chinui numai noaptea, în somn. Toată lumea ar vrea să aibă aşa ceva, dar după ce o ai nu mai ştii cum să scapi de ea. La mine a apărut ca reacţie adversă a unor medicamente pe care le-am luat pentru tensiune. Oricum, Gigi ăsta e un nebun, măi fraţilor, cum să râzi de boala unui om?! El trebuia să nu comenteze deloc. Eu ştiu că n-a făcut-o cu răutate, dar a făcut-o fără raţiune", a confirmat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii Contraatac, de la GSP TV.

Priapismul reprezintă o erecţie independentă de orice libido, dureroasă, cu durată de cel puţin două ore şi care nu ajunge la ejaculare. Priapismul este cauzat de o insuficienţă a drenării sângelui care umple corpii cavernoşi, menţinând penisul în erecţie.

Priapismul poate fi cauzat de diferiţi factori, psihici, medicamentoşi, de injectarea intravenoasă a unei prea mari doze de medicamente destinate provocării unei erecţii sau de unele boli (leucemie, cancer, insuficienţă renală etc).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net