Mitică o are mereu tare

Citeste tot despre: 

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticat cu pri­­apism, boală de care suferea şi fostul suveran al României, Carol al II-lea.

Cel care a făcut dezvăluirea a fost nimeni altul decât Gigi Becali, care a povestit, într-o criză de râs, că bătrânul om de fotbal nu a dormit cinci nopţi la rând din cauza erecţiilor. "El zicea că se duce în străinătate pentru probleme de spate, dar era la vrăjeală. El de fapt se ducea cu boala asta, a lu' Carol al II-lea. Chiar i-a zis Viorel Păunescu o dată: «Băi Mitică, nu-mi dai jumate din boala ta?!»", a povestit Becali.

"Şi ce dacă am? Am boala lui Calache sau ce? Am boala Regelui Carol al II-lea! Oricum, nici nu ştiţi cât e de groaznic! Dacă ai gheaţă lângă tine, e bine să pui... Ma chinui numai noaptea, în somn. Toată lumea ar vrea să aibă aşa ceva, dar după ce o ai nu mai ştii cum să scapi de ea. La mine a apărut ca reacţie adversă a unor medicamente pe care le-am luat pentru tensiune. Oricum, Gigi ăsta e un nebun, măi fraţilor, cum să râzi de boala unui om?! El trebuia să nu comenteze deloc. Eu ştiu că n-a făcut-o cu răutate, dar a făcut-o fără raţiune", a confirmat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii Contraatac, de la GSP TV.

Citeşte şi:
Mitică Dragomir are un nepoţel de 3,350 kg
«Bunicule,
vreau să fiu fotbalist!»

Dragomir:
"Doar proştii cred că Lupescu poate conduce FRF!"


Ce este priapismul?

Priapismul reprezintă o erecţie independentă de orice libido, dureroasă, cu durată de cel puţin două ore şi care nu ajunge la ejaculare. Priapismul este cauzat de o insuficienţă a drenării sângelui care umple corpii cavernoşi, menţinând penisul în erecţie.

Priapismul poate fi cauzat de diferiţi factori, psihici, medicamentoşi, de injectarea intravenoasă a unei prea mari doze de medicamente destinate provocării unei erecţii sau de unele boli (leucemie, cancer, insuficienţă renală etc).Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1