Mitică: «Lăcătuş pleacă singur la iarnă»

Citeste tot despre: 

La finele meciului de la Tg. Mureş, Gigi Becali a ţinut neapărat să-l reconfirme pe Marius Lăcătuş în funcţie, deşi în realitate latifundiarul din Pipera a luat deja decizia renunţării la tehnicianul de 46 de ani.

De aceeaşi părere este şi cel supranumit „Oracolul din Bălceşti", Dumitru Drago­­mir.

„Meme Stoica e destoinic în ale fotbalului şi Steaua are cu cel puţin 70% mai multe şanse la titlu acum. Lăcătuş? Părerea mea este că la iarnă pleacă singur, nu o să-l dea nimeni afară", a afirmat preşedintele LPF.

De altfel, însuşi Mihai Stoica a declarat de mai multe ori că preferă să lucreze cu un antrenor cu care să fie pe aceeaşi lungime de undă.

În condiţiile în care Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu sunt inacesibili în acest moment, cel mai probabil noul tehnician al roş-albaştrilor va fi ales dintre Walter Zenga, Ladislau Bölöni şi Rony Levy, ultimii doi având şi avantajul că sunt liberi de contract în momentul de faţă. Gigi Becali a ţinut să explice chiar şi ieri în ce condiţii ar colabora cu Bölöni.

„Dacă voi lucra cu Bölöni, vom face un contract ferm. Băi, tată, vrei să fii antrenor? Punem clauze de performanţă. Domnul Bölöni ştie ce înseamnă să antrenezi Steaua. Poate ajunge să câştige şi cât vrea el, adică 3-4 milioane €, dar dacă nu ia titlul, rupem contractul!", a spus Becali.

Posibile variante de înlocuitori

"Nu se ştie niciodată ce va fi în viitor. Aş merge oriunde cu Meme Stoica! Totuşi, Steaua are antrenor, iar eu sunt la Al-Nassr acum."Walter Zenga (50 de ani)"Sunt dispus să negociez, când n-ar mai fi Lăcă acolo. Există posibilitatea să colaborez cu Gigi, nu sunt atât de drastic."Ladislau Bölöni (57 de ani)"Ştiţi pe cineva care să nu-şi dorească să antre­­neze Steaua? Dacă cineva mă va contacta, atunci vom discuta." Rony Levy (44 de ani)


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1