Mitică e căzut în admiraţie: «Mutu e sculă mare!»

Ultima actualizare:

Un motiv în plus pentru care şansele să-l revedem pe Mutu în naţională cresc considerabil. Poate chiar cu ocazia primului amical al tricolorilor, cel cu Polonia, din 14 noiembrie, până când Mutu va mai juca 3 meciuri în Serie A şi unul în Champions League.

După prestaţia extraordinară din meciul Debrecen - Fiorentina 3-4, meci în care Mutu a marcat două goluri şi a mai izbutit o pasă de gol pentru Gillardino, ziarele din Italia au salutat revenirea „Briliantului".

"Mutu a redevenit Fenomenul, iar Fiorentina zboară în Liga Campionilor", notează Calciomercato. "Mamma mia, che Mutu", a titrat Gazzetta dello Sport, care susţine: "Fiorentina a obţinut 3 puncte de aur în Ungaria, dar pentru gruparea viola a mai existat un succes, iar acesta are un nume: Adrian Mutu, cel care a devenit protagonistul unei seri magice pentru Fiorentina. A făcut un meci mare, deşi are unele probleme de ordin psihic şi o datorie de 17 milioane de euro faţă de Chelsea".

Site-ul Violanews scrie că românul a fost cel mai bun jucător al italienilor: "Mutu a renăscut. Într-o minunată seară europeană pentru Fiorentina, steaua lui Adrian a strălucit cel mai puternic".

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net