Mitică Dragomir, finanţator la Universitatea Craiova

Clubul fanion al Olteniei a avut în ultimii ani mari probleme financiare. S-a ajuns la un moment în care fotbaliştii nu mai primiseră banii de aproape jumătate de an. În prezent, această problemă nu mai există şi datorită lui Victor Piţurcă.

Adrian Mititelu, patronul Ştiinţei, i-a propus lui Piţi în urmă cu ceva luni ca atunci când va veni la Craiova să bage bani la echipă în schimbul unor procente importante din trasferurile „giuvaerelor" din Bănie, gen fraţii Costea sau Lung jr.


Piţurcă a acceptat propunerea finanţatorului oltean, care are probleme cu banii în ultimii ani, dar s-a văzut pus în faţa unei situaţii delicate. De unde urma să scoată el sutele de mii de euro necesare la Universitatea, în condiţiile în care afacerile lui cu terenuri sunt blocate de criză?

Tehnicianul i-a cerut ajutorul lui Mitică Dragomir, notează ziarul Naţional. Şeful LPF i-a împrumutat 800.000 de euro lui Piţi, cel mai probabil urmând să-şi recupereze banii, cu ceva „dobândă", la primul transfer al Universităţii.

De adăugat că Dragomir i-a lăudat în dese rânduri pe jucătorii Craiovei.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1