Mişu Tamango: «Mai bine îmi dădea mie echipa Bucşaru»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihai Trandafir, cunoscut ca Mişu Tamango, a fost primul patron al Unirii Urziceni după 1989. El a ţinut echipa timp de şase ani în divizia judeţeană şi în Liga a III-a, după care formaţia a fost preluată de Dumitru Bucşaru.

Mişu Tamango spune că principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns Unirea acum e actualul patron, Dumitru Bucşaru.

„Sunt foarte dezamăgit de ce se întâmplă cu Unirea. Dar Dumitru Bucşaru este doar un om de afaceri. Lui nici când era mic nu-i plăcea sportul, deci nu are cum să-i placă acum. El nu a ieşit niciodată să spună ceva legat de fotbal nu atât din bun simţ, cât pentru că nu se pricepea deloc. Desigur, este meritul lui că a i-a adus pe Dan Petrescu şi pe Meme Stoica şi a făcut echipă, dar tot el este de vină pentru situaţia de acum", a povestit Trandafir, care pe vremea în care conducea Unirea avea o fabrică de îmbuteliat alcool.

Dan Petrescu a venit în România şi a vorbit despre Unirea Urziceni şi Steaua

EXCLUSIV / Antrenorul Ronny Levy a plecat azi de la Unirea Urziceni

Ioan Niculae, de la Astra, vrea să cumpere Unirea Urziceni

Dragomir este sigur că Unirea Urziceni nu se va desfiinţa până la vară

Nea Mişu are şi o altă explicaţie pentru dezastrul financiar de la Unirea. „Bucşaru este un tip foarte singuratic. Cred că porecla de „Lupul singuratic" i s-ar potrivi lui cel mai bine.

De mic era aşa. Nu a vrut să colaboreze cu nimeni. Vorbeşte lumea prin Urziceni că un alt om de afaceri potent de aici, Petrişor Martinescu, care are o fabrică de mase plastice şi multe magazine pe aici, ar fi vrut să se asocieze cu el, dar l-a refuzat.

După ce o să vândă toţi jucătorii, nu o să mai vrea nimeni să ia echipa", a adăugat Trandafir. Nea „Mişu Tamango" prevede care va fi viitorul Unirii: „Eu cred că se va desfiinţa la vară. Sau, în cazul cel mai bun, va retrograda în Liga a II-a".

Actualul patron, Dumitru Bucşaru, susţine însă contrariul. „Echipa nu se va desfiinţa. Doar vom coborî la alt nivel. Unirea nu va mai fi ce a fost. Cine vrea să plece, n-are decât! Toţi jucătorii care au oferte pot pleca. Vom aduce un antrenor cu pretenţii financiare mai modeste. Jucătorii vor avea salarii mult mai mici", a declarat omul de afaceri la Pro TV.

Bucşaru nu va declara falimentul Unirii imediat, pentru că ar trebui să returneze 1.250.000 de euro din drepturile de televizare şi aşteaptă şi tranşa a doua, de aceeaşi valoare.

Jucători care pleacă imediat: Arlauskis Marinescu, Ricardo, Galamaz, Bilaşco.

Jucători care pleacă în iarnă: Mafteil Apostol; Neaga; Frunză; Onofraş.

Jucători care nu au unde pleca: C. Grigore; D. Tudor; E. Nicu; Bordeanu; Mehmedovic; Paraschiv; Pădureţu; Rusescu.

Grigoraş ar putea fi pe bancă cu Split

Petre Grigoraş nu ştie încă dacă va prelua Unirea.

simeon stalpnicul png

"Am avut o discuţie cu domnul Bucşaru, dar doar atât . Aşteptăm să vedem cine pleacă, cine vine! Sper să fiu eu pe banca la meciul cu Split. Nu am semnat nici o hârtie, a fost doar un acord verbal, care pentru mine este suficient pentru o eventuala colaborare", a declarat Grigoraş pentru Sport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net