Miss World România, jefuită în Africa

Ultima actualizare:

Obiectele cu pricina şi banii i-au dispărut bistriţencei Loredana Salanţă (17 ani), la 13 decembrie, exact la o zi după ce avut loc concursul "Miss World", desfăşurat la Johannesburg, în Africa de Sud.

„I s-au furat lucrurile în ultima zi de cazare în hotelul din Johannesburg, chiar din camera hotelului în care era cazată. Ne pare rău mai ales de aparatul de fotografiat pentru că acolo erau toate fotografiile pe care le-a făcut. I-a promis însă fotograful oficial al competiţiei că-i va trimite în compensare cât mai multe fotografii", a spus Violeta Salanţă, mama Loredanei.

“Miss Gibraltar”, Kaiane Aldorino, a fost încoronată “Miss World 2009” în cadrul concursului de la Johannesburg, Africa de Sud. Locurile doi şi trei au fost ocupate de “Miss Mexic”, Perla Acosta şi Tatum Keshwar din Africa de Sud

image

Şi telefonul a fost o pierdere mare pentru fata aflată la mii de kilometri de casă.

Citeşte şiLoredana Salanţă, trimisă singură la Miss World 2009Miss România, băgată în spital de un motociclistCine este cea mai frumoasă femeie din lume?Miss Gibraltar este Miss World 2009 - FOTOEa reprezintă România la «Miss Model of the World»Miss România este Fata de la pagina 3Bianca Elena Constantin: «La Miss Univers, mai rău decât în armată»

„Era un aparat scump, iar faptul că luăm greu legătura cu ea, este o problemă. Ultima dată când am vorbit cu Loredana, fata era la Londra", mai spune mama bistriţencei.

Fără bani, tânăra nu a putut să le cumpere nici cadouri celor dragi, însă va veni acasă cu o mulţime de ţinute vestimentare puse la dispoziţie de organizator şi cu nişte contracte avantajoase cu diverse case de modă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net