Miss World România, jefuită în Africa

Citeste tot despre: 

Reprezentanta României la concursul “Miss World” 2009, de la Johannesburg, se va întoarce la începutul săptămânii viitoare acasă mai săracă. Un telefon, un aparat foto şi ceva bani i-au dispărut fetei din camera de hotel în ultima zi de cazare.

Obiectele cu pricina şi banii i-au dispărut bistriţencei Loredana Salanţă (17 ani), la 13 decembrie, exact la o zi după ce avut loc concursul "Miss World", desfăşurat la Johannesburg, în Africa de Sud.

„I s-au furat lucrurile în ultima zi de cazare în hotelul din Johannesburg, chiar din camera hotelului în care era cazată. Ne pare rău mai ales de aparatul de fotografiat pentru că acolo erau toate fotografiile pe care le-a făcut. I-a promis însă fotograful oficial al competiţiei că-i va trimite în compensare cât mai multe fotografii", a spus Violeta Salanţă, mama Loredanei.

“Miss Gibraltar”, Kaiane Aldorino, a fost încoronată “Miss World 2009” în cadrul concursului de la Johannesburg, Africa de Sud. Locurile doi şi trei au fost ocupate de “Miss Mexic”, Perla Acosta şi Tatum Keshwar din Africa de Sud


Şi telefonul a fost o pierdere mare pentru fata aflată la mii de kilometri de casă.

Citeşte şi
Loredana Salanţă, trimisă singură la Miss World 2009
Miss România, băgată în spital de un motociclist
Cine este cea mai frumoasă femeie din lume?
Miss Gibraltar este Miss World 2009 - FOTO
Ea reprezintă România la «Miss Model of the World»
Miss România este Fata de la pagina 3
Bianca Elena Constantin: «La Miss Univers, mai rău decât în armată»

„Era un aparat scump, iar faptul că luăm greu legătura cu ea, este o problemă. Ultima dată când am vorbit cu Loredana, fata era la Londra", mai spune mama bistriţencei.

Fără bani, tânăra nu a putut să le cumpere nici cadouri celor dragi, însă va veni acasă cu o mulţime de ţinute vestimentare puse la dispoziţie de organizator şi cu nişte contracte avantajoase cu diverse case de modă.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1