Miss Bolivia 2006 vrea să-i pună la muncă pe puşcăriaşi - FOTO

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Jessica Jordan este candidata partidului lui Evo Morales pentru postul de guvernator al departamentului autonom Beni.

Jessica Jordan, câștigătoarea titlului de Miss Bolivia 2006, candidează din partea partidului președintelui Evo Morales pentru funcția de guvernator al departamentului autonom Beni. Frumusețea sa a făcut-o celebră în urmă cu patru ani, însă Jessica Jordan tinde să câștige în popularitatea datorită programului său de guvernare.


Vezi aici GALERIE FOTO
cu Jessica Jordan!


În mină cu infractorii!

Ea dorește ca pușcăriașii condamnați la închisoare pentru crimă sau alte fapte grave să fie puși la muncă, anunță ziarul "20 minutos".

Jessica vrea ca aceștia să fie trimiși la munca în minele din Potosi sau La Paz, iar banii câștigați de pe urma lor să intre în conturile orfelinatelor, a azilelor de bătrâni și a centrelor de reintegrare socială a tinerilor.

"Vrem să semnăm un acord cu guvernele autonome din Potosi sau de La Paz pentru ca acești delicvenți să muncească în mină. Cea mai grea pedeapsă pentru un infractor este să-l pui să muncească", a declarat frumoasa Jessica Jordan.

"Cine va spune că le facem rău acestor persoane, nu va avea dreptate, deoarece în Potosi lumea are un post de muncă demn. De aceea vrem ca acești bărbați sau femei care comit infracţiuni să-şi îndeplinească sentința în minele din Potosi sau La Paz", a mai afirmat fosta Miss Bolivia 2006.

Evident, primul care a sărit în apărarea programului de guvernare al frumoasei Jessica Jordan a fost chiar Evo Morales, președintele țării.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5