Miss Bolivia 2006 vrea să-i pună la muncă pe puşcăriaşi - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jessica Jordan este candidata partidului lui Evo Morales pentru postul de guvernator al departamentului autonom Beni.

Jessica Jordan, câștigătoarea titlului de Miss Bolivia 2006, candidează din partea partidului președintelui Evo Morales pentru funcția de guvernator al departamentului autonom Beni. Frumusețea sa a făcut-o celebră în urmă cu patru ani, însă Jessica Jordan tinde să câștige în popularitatea datorită programului său de guvernare.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Jessica Jordan!

În mină cu infractorii!

Ea dorește ca pușcăriașii condamnați la închisoare pentru crimă sau alte fapte grave să fie puși la muncă, anunță ziarul "20 minutos".

Jessica vrea ca aceștia să fie trimiși la munca în minele din Potosi sau La Paz, iar banii câștigați de pe urma lor să intre în conturile orfelinatelor, a azilelor de bătrâni și a centrelor de reintegrare socială a tinerilor.

"Vrem să semnăm un acord cu guvernele autonome din Potosi sau de La Paz pentru ca acești delicvenți să muncească în mină. Cea mai grea pedeapsă pentru un infractor este să-l pui să muncească", a declarat frumoasa Jessica Jordan.

"Cine va spune că le facem rău acestor persoane, nu va avea dreptate, deoarece în Potosi lumea are un post de muncă demn. De aceea vrem ca acești bărbați sau femei care comit infracţiuni să-şi îndeplinească sentința în minele din Potosi sau La Paz", a mai afirmat fosta Miss Bolivia 2006.

Evident, primul care a sărit în apărarea programului de guvernare al frumoasei Jessica Jordan a fost chiar Evo Morales, președintele țării.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net