Mireasă dincolo de moarte

Ultima actualizare:

Zi de doliu în casa familiilor Minea şi Anuţa din Cobadin. Tragicul accident care a avut loc pe drumul dintre Ciocârlia şi Cobadin, în care o mireasă şi-a pierdut viaţa a întristat un întreg sat.

Mihaela Minea (23 de ani) a murit sâmbătă într-un accident rutier cauzat de neatenţia şoferului care a intrat într-o depăşire, cu toate că nu avea destul timp pentru efectuarea manevrei.

În acea dimineaţă, tânăra îşi botezase bebeluşul şi urma să se ducă la biserică pentru cununia religioasă. Seara, ea şi soţul ei, Iulian, urmau să-şi întâmpine invitaţii la petrecerea organizată la hotelul Ambasador din staţiunea Mamaia. Mihaela făcuse cununia civilă în urmă cu trei luni.

Ieri, pe strada fetei din localitatea Cobadin se aşternuse liniştea. Vecinilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat, mai ales că unii dintre ei erau invitaţi la nunta fetei.

Nuntaşii şi familia fetei, care ieri dimineaţă ar fi trebuit să servească ciorba de potroace, se aflau la morgă pentru a lua acasă trupul Mihaelei. Iulian Minea, soţul tinerei, venise la morgă să îşi ia soţia, îmbrăcată în mireasă, pentru a o înmormânta, nu pentru a sta împreună în faţa altarului.

Ei locuiau împreună de doi ani. Iniţial, plănuiseră să facă nunta anul trecut, însă nu au mai reuşit acest lucru deoarece tatăl lui Iulian s-a stins din viaţă.

Mama tinerei era plecată la muncă în Spania şi nu ar fi ajuns la nunta fiicei sale. Rudele spun că femeia a fost anunţată de tragedia petrecută în familie şi că în cel mai scurt timp va reveni în ţară.

Restaurantul, încă pregătit de petrecere

Familia plătise în avans 2.500 de lei la restaurantul din cadrul hotelului Ambasador din Mamaia. Ieri, la 24 de ore de la tragedie, decorul din salon era neatins, iar mesele erau încă pregătite pentru invitaţi

«A murit cu voalul pe cap»

Plejan Elena, vecină: „Era o fată bună, este de necrezut ce soartă a avut copilul ăsta", spune Elena Plejan (60 de ani), vecină cu familia Mihaelei.

Tanti viorica, vecină: "A murit cu voalul pe cap, acum o s-o îmbrace în mireasă. Eram foarte bine pregătiţi. Soacra mare mergea cu noi, nici nu putem să ne revenim încă", povesteşte o vecină a familiei.

Weekend negru pe şosele

Au murit pentru că au încercat să evite mistreţii

Două personae au murit şi alte trei se află în stare gravă la spital, după ce maşina marca BMW în care se aflau cei cinci s-a izbit violent de un copac, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între localităţile Păuliş şi Sâmbăteni. Cei cinci se îndreptau dinspre Rîmnicu Sărat spre Arad. Potrivit şoferului, la un moment dat i-au sărit în faţa maşinii mai mulţi porci mistreţi, pe care a vrut să-i evite.

Tânărul a tras brusc de volan, ieşind cu autoturismul de pe partea carosabilă, în câmp, iar mai apoi a intrat frontal într-un copac de pe marginea şoselei. În urma impactului, un tânăr de 24 de ani şi o fată de 20 de ani, ambii din Buzău, au decedat. Ceilalţi pasageri, împreună cu şoferul imprudent, au fost duşi în stare gravă la spital.

Tată şi fiică au ars de vii

Un accident groaznic a avut loc sâmbătă, în jurul orei 15.00 pe DN 22. Cristiana Andreea Dori, în vârstă de 22 de ani, din Cogealac, se afla la volanul unui autoturism Logan, cu numere de Bucureşti , iar în dreapta era tatăl ei, Emil Ciurea, în vârstă de 47 de ani. Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

În urma impactului maşina a luat foc, iar tatăl şi fiica au murit carbonizaţi. Tânăra se măritase în urmă cu patru luni de zile şi era însărcinată în trei luni.

Ucişi de un şofer care mergea cu 145 de kilometri la oră

Ştefan Coman, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Răşinari, se îndrepta ieri dimineaţă dinspre Sebeş înspre Sibiu, împreună cu doi veri de-ai săi, soţ şi soţie, în vârstă de 30, respectiv 24 de ani.

Sfârşitul i-a găsit pe cei trei într-un BMW X5, în dreptul localităţii Cristian, când şoferul un microbuz care venea din sens opus a pierdut controlul asupra volanului şi i-a lovit în plin. În momentul impactului, acul vitezometrului microbuzului a rămas blocat la 145 de kilometri la oră. Şoferul microbuzului, în vârstă de 31 de ani,  a fost dus de urgenţă la spital şi se află în afara oricărui pericol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net