Mircea Sandu:«Rădoi nu o să mai vină niciodată la lot!»

Ultima actualizare:

La cinci luni distanţă, mijlocaşul lui Al Hilal a întărit ideea că naţionala este un capitol închis pentru el. Însă a lăsat o „portiţă" deschisă.

„Cât timp este Ionuţ Lupescu în staff-ul naţionalei, eu nu mai vin la lot. Nu există nicio şansă de împăcare. Echipa naţională nu are nevoie de mine", a spus Rădoi. Reacţia lui Ionuţ Lupescu a venit imediat: „Îi urez lui Rădoi mulţi ani, picioare tari şi să facă o carieră de succes pe bani mulţi în Arabia Saudită. Şi îi recomand să nu mai jignească oamenii, pentru că dacă aici i se mai iartă, acolo s-ar putea să aibă probleme".

Nu la fel de ponderat a fost şi şeful lui Lupescu, Mircea Sandu. Boss-ul de la Casa Fotbalului l-a „contrat" dur pe fostul căpitan al Stelei pentru declaraţiile făcute în conflictul cu Lupescu.

„Unde s-a mai văzut în lumea asta ca un jucător să dea afară un oficial al Federaţiei? Dacă Rădoi aşa a zis, atunci să fie sigur că nu o să mai vină niciodată la lot", a spus Mircea Sandu.

Lupescu l-a criticat la Paris

Disputa dintre cei doi a plecat după meciul cu Franţa, atunci când directorul general al FRF a spus despre Rădoi că a avut o evoluţia modestă, însă explicabilă pentru că vine dintr-un campionat slab, cum este cel al Arabiei Saudite.

„Lupescu a spus că sunt în scădere? În scădere de înălţime, de greutate? El să nu uite că a fost dat afară de la Al Hilal după câteva luni!", a declarat în octombrie Rădoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net