Mircea Băsescu rămâne în închisoare. Judecătorii spun că nu s-a reeducat

Ultima actualizare:

    Mircea Băsescu sursa foto: adevarul.ro
Mircea Băsescu sursa foto: adevarul.ro

Un complet al Judecătoriei Medgidia se pronunțase pe 6 octombrie 2016 pentru admiterea cererii de eliberare condiționată formulată de Mircea Băsescu. Decizia este definitivă.

Acesta a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență în favoarea interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia acestuia.

Judecătoria Medgidia hotărâse şi pe data de 6 octombrie că Mircea Băsescu poate fi eliberat condiţionat, decizia fiind şi atunci atacată de procurorii DNA, la Tribunalul Constanţa.

Această instanţă a admis contestaţia, iar Mircea Băsescu a rămas în continuare încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă. Tot atunci, Tribunalul a mai decis că Băsescu mai poate formula o nouă cerere de liberare condiţionată după data de 1 februarie 2017. Lui Mircea Băsescu i s-a reproşat faptul că, în perioada în care a stat închis, nu a dovedit suficient că s-a reeducat şi instanţa a luat în calcul şi cele şapte luni cât Mircea Băsescu a fost arestat la domiciliu.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net