Mir din pereţii bisericii

Ultima actualizare:

Primul care a observat minunea a fost chiar pictorul Dorel Beşleagă, cel care şi astăzi lucrează la pictura lăcaşului de cult. Acesta povesteşte că a început să observe ceva neobişnuit cu puţin timp înainte de Ziua Crucii, sărbătorită la 14 septembrie.

"Există într-un colţ acolo o nişă făcută special pentru a se arunca apa de la botez. Nişa aceasta era doar zugrăvită, neimportant pusă în valoare. Eu am ras toată tencuiala de acolo şi am pus glet, ca ulterior să pot decora spaţiul. Într-un loc era însă tot timpul umed. Am crezut că poate nu s-a uscat, sau că este cine ştie ce piatră care nu absoarbe umiditatea. A doua zi, la fel, locul acela era încă umed", povesteşte pictorul. Când a venit peste câteva zile, la lucru, pictorul a rămas uluit.

Din locul respectiv curgea mir. "De Ziua Crucii a venit şi Mitropolitul Ardealului care a confirmat minunea", mai spune pictorul Beşleagă.

"Este un semn pentru mângăierea poporului, pe care îl primim ca atare. Deocamdată, aşteptăm să vedem ce se întâmplă, fără a face alte comentarii", ne-a spus preotul Constantin Necula, purtător de cuvânt la Mitropoliei Ardealului.

Credincioşii sibieni consideră că mirul este o minune de la Fecioara Maria. De când au auzit şi au văzut minunea, vin în fiecare zi la biserică.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net