Milionarul şi-a omorât mireasa în luna de miere?

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Ucisă de "Geoană" cu 37 de lovituri de cuţiti dn cauza geloziei

Crimă misterioasă la Hollywood: Un publicist renumit a fost împuşcat mortal

Şi-a ucis fiul autist cu înălbitor, ca să nu-l piardă

Soţia lui Anni a fost ucisă în urmă cu o săptămână de doi răufăcători în apropiere de Johannesburg. Cei doi tineri îşi sărbătoreau luna de miere. Shrien Dewani, 30 de ani, a izbucnit în lacrimi după ce poliţia locală a reuşit să facă o arestare în cazul uciderii soţiei sale şi l-a găsit pe taximetristul care i-a transportat în ziua tragediei. Şoferul a făcut o declaraţie-şoc: după el, totul era aranjat.

Îi avertizase pe tineri că riscă mergând să servească prânzul într-o suburbie având în vedere rata ridicată a infracţionalităţii. Cu toate astea, mirele a ţinut morţiş. Cei trei au fost atacaţi de doi bărbaţi şi Anni împuşcată mortal în gât.

Poliţia l-a prins pe Zola Tongo, 31 de ani, care a fost găsit vinovat de răpire şi jaf, însă bărbatul a jurat că nu a fost el cel care a ucis-o. Mai mult decât atât, a declarat că a acţionat conform planului făcut de partenerul său, care este de negăsit.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net