Milionarul şi-a omorât mireasa în luna de miere?

Citeste tot despre: 

„Cum aş fi putut să o omor? Doar o iubeam mai mult ca orice pe lume”, au fost primele cuvinte ale milionarului Shrien Dewani într-un interviu acordat publicaţiei britanice Daily Mail.

Citeşte şi:

Ucisă de "Geoană" cu 37 de lovituri de cuţiti dn cauza geloziei

Crimă misterioasă la Hollywood: Un publicist renumit a fost împuşcat mortal

Şi-a ucis fiul autist cu înălbitor, ca să nu-l piardă

Soţia lui Anni a fost ucisă în urmă cu o săptămână de doi răufăcători în apropiere de Johannesburg. Cei doi tineri îşi sărbătoreau luna de miere. Shrien Dewani, 30 de ani, a izbucnit în lacrimi după ce poliţia locală a reuşit să facă o arestare în cazul uciderii soţiei sale şi l-a găsit pe taximetristul care i-a transportat în ziua tragediei. Şoferul a făcut o declaraţie-şoc: după el, totul era aranjat.

Îi avertizase pe tineri că riscă mergând să servească prânzul într-o suburbie având în vedere rata ridicată a infracţionalităţii. Cu toate astea, mirele a ţinut morţiş. Cei trei au fost atacaţi de doi bărbaţi şi Anni împuşcată mortal în gât.

Poliţia l-a prins pe Zola Tongo, 31 de ani, care a fost găsit vinovat de răpire şi jaf, însă bărbatul a jurat că nu a fost el cel care a ucis-o. Mai mult decât atât, a declarat că a acţionat conform planului făcut de partenerul său, care este de negăsit.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1