Milan, remiză cu Lazio, Inter, spectacol cu Bari

Ultima actualizare:

Pentru "diavoli" a deschis scorul Ibrahimovici, în minutul 66, iar pentru laziali a egalat Flocari în minutul 81. Fundaşul român Ştefan Radu a jucat tot meciul pentru Lazio.

Cristi Chivu a fost integralist la Inter Milano în meciul pe care echipa antrenată de Rafa Benitez l-a câştigat cu 4-0 în faţa celor de la Bari. Diago Milito, cu o "dublă" din acţiune şi Samuel Eto'o cu două goluri marcate din penalty au fost artizanii succesului categoric al campionilor ultimelor cinic ediţii din Serie A.

Adversara celor de la CFR Cluj în Liga Campionilor, AS Roma, a continuat seria dezastruoasă, pierzând cu 1-2 pe terenul Brasciei. Gazdele au condus cu 2-0, singurul gol al romanilor fiind marcat de Boriello în minutul 84.

Adversara Stelei din grupa Ligii Europa, Napoli a fost bătută clar acasă de Chievo cu 1-3. Napoletanii au deschis chiar scorul prin Paulo Cannavaro, dar au fost surclasaţi de formaţia din Verona la care s-a remarcat Pellisier, autorul unei "duble"

Iată celelalte rezultate înregistrate aseară în etapa a patra:Bologna - Udinese 2-1Cagliari - Sampdoria 0-0 Catania - Cesena 2-0Genoa - Fiorentina 1-1 Lecce - Parma 1-1

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net