Milan îl vrea pe Cassano. Pleacă Ronaldinho?

Ultima actualizare:

"Această sumă este o problemă. Noi nu vrem să o plătim și pentru moment Sampdoria se pare că nu-și dorește la rândul ei acest lucru, astfel că avem un mic impediment", a declarat Adriano Galliani, președintele Milanului pentru Sky Italia. "Ne-am înțeles cu jucătorul, ne-am înțeles și cu clubul, dar avem cinci milioane de motive de îngrijorare acum", a mai spus Galliani.

Cassano este suspendat de către Sampdoria până în ianuarie și primește jumătate din salariu, după ce l-a insultat pe președintele clubului genovez, Riccardo Garrone, în luna octombrie a acestui an. Cei de la Sampdoria au vrut să încheie unilateral contractul, însă cererea lor a fost respinsă de un tribunal italian.

Sosirea atacantului italian la Milan ar putea determina plecarea lui Ronaldinho, care are o ofertă tentantă de la Palmeiras și nu ar spune nu unei reveniri în Brazilia. Galliani neagă această variantă. "Am început sezonul cu cinci atacanți, și ne dorim să-l continuăm la fel", a spus președintele Milanului, care îl vede pe Cassano în locul lui Inzaghi, accidentat.

Ronaldinho are contract până în luna iunie a anului viitor cu Milan și deocamdată această este principala piedică în calea revenirii sale în Brazilia. "Situația lui este complicată, dar eu sper că va rămâne, pentru că atunci când este bine atât din punct de vedere fizic și psihic este un jucător extraordinar", a declarat și conaționalul său Robinho.

Acesta din urmă însă nu ar fi deloc deranjat să joace alături de Cassano. "Mi-ar plăcea să joc cu Antonio. Am mai făcut-o la Real și este un jucător foarte puternic, pe care poți să te bazezi", a mai spus Robinho.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net