Mii de câini au fost masacraţi în adăpostul de la Aninoasa. GALERIE FOTO

Ultima actualizare:

Viorel Moise, fost angajat la Secţia Câini fără Stăpâni din cadrul Primăriei Târgovişte, ne-a făcut dezvăluiri şocante. Mii de câini comunitari au fost adunaţi de pe străzi, masacraţi şi aruncaţi în gropi comune, săpate la repezeală în zăvoiul de pe malul râului Ialomiţa, în imediata apropiere a adăpostului de la Aninoasa.

Ultima acţiune de eutanasiere s-a consumat pe 18 octombrie. Bietele patrupede au fost strânse din cartierele Târgoviştei. Iubitorilor de animale li s-a explicat că acestea vor fi sterilizate şi înapoiate în oraş. Nu s-a întâmplat aşa. Spune Moise că 100 de câini maturi şi aproximativ 50 de pui au fost omorâţi.

Fostul hingher ne-a dus în crângul de pe malul râului şi ne-a arătat groapa săpată cu un escavator. În toată zona mirosea îngrozitor, iar muştele roiau. „Sunt 100 de gropi, cu peste 3000 de câini. Eu am lucrat 12 ani la acest serviciu. Ştiu ce vorbesc."

Vezi pe adevarul.ro ce mai spune hingherul şi vezi o GALERIE FOTO de la faţa locului

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net