Mihai Trăistariu, Oana Sârbu, Marina Scupra şi Alin Oprea au cântat pentru copiii din orfelinate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Echipa „Din inimă pentru copii" şi prietenii săi de la „Academia copiilor" au vrut să aline boala din sufletele unor micuţi care, de 8 Martie, n-au avut cui spune „mamă" şi le-a oferit un spectacol superb.

Încercăm să vindecăm boli, dar şi suflete. Cu acest gând am pornit, marţi seară, un spectacol organizat impecabil de Irina Haideţ şi Gabi Inoan de la „Academia Copiilor", pentru orfanii din două centre de plasament din Bucureşti.

Într-o sală a Universităţii Spiru Haret, pusă gratuit la dispoziţie, am încercat să trezim în sufletele chinuite ale micuților abandonați, speranța și convingerea că dacă îți dorești cu adevărat ceva în viața, prin multă muncă și voință poți reuși. Patru vedete s-au alăturat demersului nostru, punctând un nou spectacol marca „Din inimă pentru copii".

Oana Sârbu, Alin Oprea, Mihai Trăistariu și Marina Scupra au cântat două-trei piese în duet cu mini-artiștii de la Academia Copiilor. Apoi, timp de două ore, prichindeii din Academia copiilor au cântat şi dansat într-un show fantastic.

Vezi aici galerie foto de la eveniment.

Dacă la început micuții din public știau că vor avea ocazia să ia autografe de la artiștii invitați, ei au avut parte de încă o surpriză. Mihai Trăistariu, Alin Oprea și îndrăgita Marina Scupra i-a invitat pe scenă, unde au putut dansa în voie. Atmosfera a devenit incendiară și, cu siguranță, acest spectacol o să rămână mult timp în inima acestor copii. Mai ales faptul că vedetele le-au vorbit ca nişte părinţi.

Mihai le-a explicat că totul e posibil în viaţă.

„Să vă spun un secret! Eu mi-am pierdut părinții. Dar de mic mi-am dorit să fac o carieră în lumea muzicii și prin multă muncă am reușit. Și voi veți reuși. Totul este să vă doriți", le-a spus Mihai Trăistariu.

Și „talismanul" Alin Oprea le-a insuflat speranţe de viitor, sfătuindu-i ca un tată să nu neglijeze şcoala. Marina Scupra, care a venit tocmai de la Constanța pe un viscol teribil, a fost teribil de impresionată de căldura cu care au primit-o puştii din sală.

„Copilăria trebuie să fie cea mai frumoasă perioadă din viața unui om, de aceea suntem lângă voi. Vă iubesc pe toți și sunt sigură că veți reuși în viață", le-a spus ea micuților.

Emoţiile copiilor au ţâşnit la final, atunci când vedetele le-au oferit autografe. Probabil că, multe zile de acum încolo, în cele două centre de plasament din sectoarele 6 şi 3, micuţii orfani vor povesti despre concert. Cu siguranţă, la fel se va întâmpla şi în tabăra mini-vedetelor de la „Academia Copiilor", impresionate teribil de destinul celor fără mamă şi tată.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net