Mihai Stoichiţă: "Am fost mai realişti!"

Ultima actualizare:

"Aş vrea să felicit şi echipa din Iaşi, pentru că împreună am făcut un spectacol mai mult decât agreabil. Scorul putea fi altul, ei au ratat, dar noi am avut norocul să înscriem primii. Am fost mai realişti, am gestionat mai bine momentele de joc, îi felicit pe băieţi pentru această victorie, dar le spun să ţină capul jos. Mă aşteptam ca Poli să joace ofensiv, nu a ucis spectacolul, iar cu o astfel de echipă e mai uşor să deschidem apărarea", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul a comentat şi faptul că echipa sa a reuşit să înscrie golurile în ultimele minute: "Fotbalul înseamnă suferinţă. Trebuie să ai caracter, să suferi, să tremuri şi să poţi să dai gol şi în ultimele minute".

Stoichiţă l-a felicitat pe Dayro Moreno pentru gol, dar i-a transmis să rămână modest: "O să-i spun să meargă să doarmă şi să nu fie mulţumit cu ce a realizat până acum. El poate mai mult şi eu aştept mai mult".

Acesta a vorbit şi despre partida cu Fenerbahce, de joi, din grupele Ligii Europa. "Trebuie să îi pun la punct în ceea ce priveşte pregătirea fizică, să îi recuperăm pe cei accidentaţi. Vreau să le transmit băieţilor că Steaua e o echipă de istorie şi să nu plece la acel meci cu gândul că simpla prezenţă pe teren poate rezolva jocul", a punctat Mihai Stoichiţă.

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, crede că echipa sa nu putea să obţină mai mult de un punct în acest meci şi îşi reproşează schimbările tactice. "Nu ne-am dorit să se termine aşa, speram măcar la un egal, dar trebuie să recunosc că Steaua a fost peste noi chiar dacă a marcat pe final de meci, din două erori personale. Poate, cu şansă, am fi putut scoate un 0-0, căci mai mult nu cred că se putea. Am greşit şi eu, am vrut să vin cu jucători ofensivi la 0-0 şi nu am fost inspirat la schimbări", a opinat tehnicianul.

Steaua a câştigat, duminică, scor 2-0, partida din deplasare cu Politehnica Iaşi şi rămâne neînvinsă cu Mihai Stoichiţă pe banca tehnică. În urma acestui rezultat, Steaua a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte, la egalitate cu Rapid, dar cu un golaveraj inferior. În schimb, Poli Iaşi se află pe poziţia a 9-a, cu 14 puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net