Metroul spre Drumul Taberei, amânat din cauza birocraţiei

Visul bucureştenilor din cartierul Drumul Taberei de a avea metrou se transformă, pe zi ce trece, în coşmar. Patru din cele şase firme care au participat la licitaţia pentru atribuirea lotului al doilea de lucrări, pe tronsonul Romancierilor – Valea Ialomiţei, au contestat în instanţă procedura.

Nenorocirea şi mai mare este că termenul de judecată ale procesulor de contestare a licitaţiei au fost stabilit de instanţă pentru luna ianuarie a anului 2012. Acest lucru înseamnă că primele săpături pentru cea de-a cincea magistrală de metrou, Universitate-Drumul Taberei, se vor amâna cel puţin un an. Directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte, a declarat că reprezentanţii companiei au cerut instanţei reprogramarea proceselor pentru a câştiga timp important. „Pentru unul dintre ele am obţinut reprogramarea pentru luna februarie anul acesta. Probabil că ni se va aproba şi pentru celălalt proces pentru că, în alt caz, acest lucru ar însemna amânarea lucrărilor cu un an“, a declarat Udrişte citat de ziarul Ring.

Citeşte şi:

Elena Udrea se laudă cu metroul care se va face în Drumul Taberei

Patru firme se bat să ne facă metroul în Drumul Taberei

Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de realizare a primului tronson din magistrala a cincea, Râul Doamnei-Hasdeu, va fi finalizată în această lună.
Magistrala a cincea va avea 24 de staţii şi pentru realizarea ei se va investi peste 1 miliard de lei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1