Messi şi Kaka ne pregătesc de Mondiale !

Ultima actualizare:

Citeşte şi

Fotbalul se joacă şi cu mâna

Un «căpşunar» dorit la naţionala Spaniei!

Naţionala Spaniei transformată în personaje din «Familia Simpson»

Iker şi Sara fac nuntă!

Naţionala, tot sub Botswana!

"Obiectivul nostru este să ne calificăm la turneele finale din 2014 şi 2016. Să zicem mersi dacă ajungem acolo. Sperăm să mergem şi la Euro 2012, să dea Dumnezeu să reuşim, dar e mai greu", a anunţat în repetate rânduri Mircea Sandu.

Preşedintele FRF, alături de oamenii din staff-ul său, pregătesc astfel deja terenul pentru Campionatul Mondial de peste trei ani din Brazilia. Amicalul care va bifa inaugurarea noului Stadion Naţional, care se va disputa la 11 august, împotriva Argentinei „Balonului de Aur" Leo Messi, nu va rămâne singurul duel de cinci stele pe care tricolorii îl vor avea în 2011.

Meciul cu „Pumele" va fi precedat de alte două întâlniri de gală, în compania multiplei campioane mondiale Brazilia, împotriva căreia vom juca la Porto Alegre sau Goiana, şi mai vechii cunoştinţe a tricolorilor Columbia, pe care o vom întâlni la ea acasă.

„Încă suntem în negocieri, dar lucrurile sunt rezolvate în proporţie de 90%", a explicat Ionuţ Lupescu, care a admis că motivul real al acestor partide este pregătirea generaţiei tinere pentru Mondialul din 2014.

„Vreau să îi pregătim de acum pe băieţi pentru turneul final din Brazilia, de aceea vom juca în America de Sud aceste meciuri. E important ca jucătorii tineri să aibă adversari puternici şi să simtă pe pielea lor ce înseamnă să evoluezi pe acest continent. Oricum, nu vom plăti nimic pentru acest turneu, iar una dintre clauzele stipulate în contract prevede ca naţionalele să se prezinte cu vedetele lor", a mai explicat directorul general al federaţiei.

Locul ruşinos ocupat în clasamentul FIFA (57) reprezintă un alt motiv solid pentru perfectarea acestor dueluri tari. Un rezultat pozitiv obţinut în compania Braziliei, spre exemplu, s-ar concretiza într-o urcare consistentă a tricolorilor în acest top.

Adversarele noastre din iunie au şi ele o explicaţie seriosă pentru acest turneu la care a fost invitată şi naţionala ţării noastre. La 1 iulie 2011, sud-americanii se vor întrece în Copa America, în Argentina. Competiţia echivalentă Campionatului European reuneşte cele mai bune formaţii din America Latină, plus două invitate, Mexic şi Japonia.

Duelurile de gală din 2011

* 7 iunie-Brazilia* 11 iunie-Columbia* 11 august-Argentina* 6 septembrie-Franţa

În 2012, amical cu Uruguay

Pe lângă meciurile de lux care vor avea loc în 2011, oficialii FRF încearcă să perfecteze un amical important şi pentru anul viitor. Ionuţ Lupescu a luat legătura cu omologii federaţiei din Uruguay, în vederea aranjării unui test în luna februarie a anului următor. Răspunsul este aşteptat în săptămânile viitoare.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net