Mercedesul ucigaş, abandonat la coafor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La domiciliul femeii care a produs tragedia de sâmbătă, pe DN 1, era ieri o linişte mormântală. Doar în faţa casei, cu coafor la stradă, maşina, distrusă în totalitate, mai aducea aminte de ziua tragică de 1 Mai, când Mariana, cea care conducea Mercedesul argintiu, a intrat pe contrasens izbind frontal Opelul Vectra, în care şi-a găsit sfârşitul micuţul de patru ani, Ioan Paul.

Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare, de 1 Mai, s-a transformat într-o tragedie fără margini pentru două familii din Capitală.

Un copil mort, un altul în stare gravă la spital, părinţii celor doi micuţi ajunşi la terapie intensivă şi un cuplu internat cu răni grave.

Acesta este bilanţul tragic al accidentului de sâmbătă, de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în dreptul localităţii Corbeanca.

După o zi şi o noapte de nesomn, Constantin, bunicul micuţului mort în urma impactului violent dintre cele două maşini, este distrus: "Nu ştiu dacă mai am putere până mâine! Paul şi Alexandra fuseseră la Corbeanca, la nişte prieteni, cu nepoţeii, cu Ilinca, de patru luni şi cu Ioan Paul, de patru anişori, care nu mai e...!", izbucneşte în plâns bătrânul.

"Acum nu ştiu ce ne facem. Ne pregătim de înmormântare. Ilinca e grav, la Spitalul Bagdasar, iar fiul meu, Paul, are fractură deschisă de bazin, dar era conştient, am vorbit cu el. Nora mea, Alexandra e şi ea grav. Aşa nenorocire pe capul nostru.... Paul mi-a zis că totul a fost din senin. Avea şoseaua goală în faţa lui. El era singur în faţă, iar Alexandra, cu copiii, în spate. Ilinca în dreapta şi Ioan Paul, în stânga, în spatele fiului meu", spune Constantin.

Femeia care a produs accidentul, Mariana, este şi ea în stare gravă la spital. Medicul Bogdan Opriţa, de la Spiatlul de Urgenţă Floreasca ne-a declarat că "starea ei, şi a bărbatului cu care aceasta era în maşină, este stabilă. Acum, atât cele două femei, cât şi cei doi bărbaţi sunt internaţi la noi, domnii fiind transferaţi duminică dimineaţa deoarece la Spitalul "Elias" era o problemă cu aparatul tomograf", a mai spun Opriţa.

Opelul Vectra, în care şi-a pierdut viaţa micuţul Ioan Paul, zace făcut zob pe marginea DN1

simeon stalpnicul png

«Ilinca a fost botezată în spital!»Constantin, bunicul micuţului mort

"Toţi aveau centurile de siguranţă, dar din cauza izbiturii violente, Ioan a zburat, pur şi simplu! La aia mică, la Ilinca, au fost naşii, azi-noapte, şi au botezat-o acolo, la spital.Ne era frică de ce-i mai rău, vă daţi seama. Mi-era frică de cum o să reacţionaze Alexandra când o să afle că Ioan a murit. I-am tot spus că e la alt spital, că sâmbătă nu ne dă voie să intrăm... În sinea ei ştia că micuţul murise!", spune cu sufletul pustiit Constantin.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net