Medicii stomatologi vin la tine acasă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu ai timp sau nu te simţi în stare să ieşi din casă pentru a merge la medic? Nicio problemă, vine medicul la tine. Serviciile medicale pe care poţi să le primeşti pornesc de la o simplă consultaţie, o vaccinare sau recoltarea produselor biologice, până la tratamente stomatologice de urgenţă.

Dacă ai o problemă cu dinţii, primul pas este să suni la cabinetul stomatologic. De acolo, ţi se va spune dacă se poate rezolva acasă, sau nu.

„Ne deplasăm la urgenţe, pentru o extracţie, o recimentare, ajustarea unei proteze. Costul deplasării este cuprins între 50 şi 80 de lei, în funcţie de locaţie", spune Rozalia Dima, medic în cadrul C.M.I. Dr. Dima din Bucureşti (www.servicii-stomatologice.com).

Şi medicul stomatolog Cristian Ştefan (www.mediculstomatolog.ro) se deplasează oriunde în Bucureşti, în timpul zilei. „Sunt pacienţi care nu pot ajunge din cauza serviciului sau copii pe care nu vrei să-i scoţi din casă. Noi ne deplasăm, facem consultaţia, punem diagnosticul, oferim tratament medicamentos, dacă e cazul, şi stabilim un plan de tratament. Consultaţia costă 50 de lei acasă la client şi 20 de lei la cabinet".

Nu doar servicii stomatologice se pot efectua la domiciliu. Sancas oferă o paletă largă de servicii, de la recuperare medicală, recoltare de produse biologice pentru analize, consultanţă pentru deprinderea îngrijirii nou-născutului, inclusiv servicii de baby-sitting.

În multe cazuri, gratuit. „Beneficiază de servicii medicale gratuite la domiciliu pacienţii cu afecţiuni oncologice sau cu accidente cerebrale sau, după externarea din spital, cu recomandarea medicului.Singura condiţie este să fie asigurate prin CASMB sau CASAOPSNAJ. Cei care nu îndeplinesc aceste condiţii, plătesc pentru deplasare 60 de lei, dacă ne solicită accidental, şi 30 de lei pentru tratamente", explică dr. Bogdan Stănescu, directorul medical al Sanacas (www.sanacas.ro).

O injecţie intramusculară costă 5,5 lei, îngrijirea unei plăgi simple 15 lei, un tratament prin aerosoli 30 de lei, iar „cursuri" de îngrijire a bebeluşului, pentru mămici, 150 de lei pe şedinţă, cu tot cu deplasare.

Centre care îţi oferă ajutor, în ţară

Caritas - operează în aproape toate judeţele ţării şi oferă gratuit îngrijire medicală persoanelor care nu se pot deplasa, singure sau care au venit sub 500-600 de lei. Serviciile constau în injecţii, recoltări analize, monitorizări etc. (www.caritas.org)

Cluj - Clinica Senarius (www.romedic.ro/senarius), oferă servicii de recoltare, tratament, consultaţii. Tarif: 150 de lei/deplasare şi consultaţie, sau 20 lei transport, plus preţul serviciului prestat. Programul e non-stop.

Constanţa - Raza Soarelui (www.ingrijire-domiciliu-constanta.ro), oferă îngrijiri gratuite, la recomandarea CAS, sau contra-cost.Transportul: 15-25 de lei.

Iaşi - Siringa (www.siringa.ro), oferă servicii gratuite, prin CAS, sau contra-cost, preţul deplasării : 1 leu/km.

Braşov - Medo (www.medo.ro) oferă servicii medicale acasă, 24 de ore din 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net