«Medicii mi-au distrus familia!»

Ultima actualizare:

Alice e în doliu. Trece prin momente cumplite, după ce, sâmbătă, mama ei s-a stins.

"Acum, când aveam mai mare nevoie de ea, a plecat", ne-a spus, sfârşită de durere, femeia de 35 de ani.

Când lucrurile păreau că încep să intre cât de cât în normal, moartea mamei sale a căzut ca un trăsnet.

"Mama era cardiacă. Cât timp am fost eu internată, a fost distrusă. Nu şi-a mai luat nici tratamentul, chiar făcuse un accident vascular cerebral pe care l-a dus pe picioare", ne-a spus Alice.

La două zile de la externarea Alicei, când toţi erau fericiţi de reîntoarcerea ei acasă, femeia de 60 de ani, a făcut un al doilea accident vascular.

"Parcă a aşteptat să mă vadă acasă, după care s-a dus. A fost în comă o săptămână, apoi s-a stins. Medicii de la CF 2 mi-au distrus familia. Ar trebui să sufere şi ei măcar pe jumătate din cât am suferit noi. Să se gândească înainte de a folosi aceleaşi instrumente la mai mulţi pacienţi, că un membru al familiei lor ar putea muri din această cauză", a completat Alice.

Mai mult, zilele trecute, soţul Alicei, Gabriel, a ajuns pe masa de operaţie.

"M-am operat de hernie de disc", ne-a spus el. Boala s-a agravat, după cele două luni de stat în picioare şi dormit pe scaun, la spital, lângă Alice.

Amelia a făcut o infecţie urinară

Deşi starea ei e mai bună decât cea a Alicei, nici soprana Amelia Antoniu nu e refăcută complet.

Din cauza sondei pe care a avut-o montată pe perioada spitalizării, dar şi din cauza organismului încă slăbit de infecţia gravă pe care a avut-o, Amelia a făcut şi o infecţie urinară.

"Tocmai a terminat tratamentul cu antibiotic şi sperăm ca analizele să iasă bine", ne-a spus soţul Ameliei, Niculae Gamenţ-Antoniu.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net