Medicamentele fetiţei care a uitat să scrie costă 1.200 de lei!

Ultima actualizare:

Necazurile Laurei au început la scurt timp de la naştere şi nu s-au mai oprit niciodată. Are 12 ani, vârstă la care un copil ar trebui să se bucure de viaţă!

Însă, copila priveşte primăvara prin ferestrele saloanelor de spital. Povestea ei v-am prezentat-o atât în Click! cât şi în Adevărul de seară. La începutul clasei a IV-a, după o criză de epilepsie, Laura a intrat în comă, iar când s-a trezit s-a constatat că uitase să citească şi să scrie.

Săptămâna trecută, am vizitat-o şi noi pe Laura la spitalul „Dr. Victor Gomoiu", unde mama şi fiica erau internate. Am întâlnit o copilă extrem de curioasă, de veselă şi plină de energie! I-am dus câteva hăinuţe în dar, dar şi cele două tuburi de Depakine, un medicament scump, pe care cititoarea noastră, doamna Rozica N. i le-a donat copilei.

„Am venit aici, fiindcă Laura s-a simţit rău. Medicii ne-au spus să continuăm tratamentul şi să-i luăm şi Viusid. Sper să fie bine, să avem şi noi „vacanţă" de la spitale", ne-a spus Ana Paraschiv, mama copilei.

Tratamentul Laurei este extrem de scump, pe lună costul medicamentelor depăşeşte 1.200 de lei, iar venitul familiei este unul modest! Dacă cineva poate să o ajute, să sune la 021.407.76.80.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net