Meci de vis la Lyon: zece goluri într-un singur joc!

Ultima actualizare:

    Jucătorii celor două echipe au luptat pentru fiecare minge. sursa foto: EPA
Jucătorii celor două echipe au luptat pentru fiecare minge. sursa foto: EPA

Formaţia Olympique Lyon a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 5-5 (2-2), cu Olympique Marseille, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Franţei, informează AFP.

Golurile echipei din Lyon au fost marcate de Pjanic '3, Govou '14, Lisandro Lopez '81, '83 (penalti) şi Bastos '90. Pentru Marseille au înscris S. Diawara '11, Be. Cheyrou '44, B. Koné '47, Brandao '80 şi Toulalan '90+3 (autogol).

În prima parte a întâlnirii, gazdele au condus de fiecare dată, însă jucătorii din Marseille au egalat situaţia pe tabelă, astfel că, după primele 45 de minuite nicio formaţie nu a fost în avantaj, scor 2-2.

După reluare, oaspeţii au evoluat fantastic şi au condus cu 4-2 în minutul 80! Nimeni nu ar fi anticipat că amfitrionii vor reuşi ca, în numai zece minute, să marcheze de trei ori consecutiv şi să revină, pentru a treia oară, în avantaj, scor 5-4! În ultimul minut de prelungiri, Marseille a reuşit să egaleze şi să plece cu un punct de la Lyon.

Pentru a vedea rezumatul partidei daţi click aici...

Clasament: 1. Girondins Bordeaux - 25 de puncte, 2. Olympique Lyon - 24 de puncte, 3. Auxerre 23 de puncte.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net