Meci de coşmar pentru Chivu!

Citeste tot despre: 

Revenit de la naţională, unde nu a bifat niciun minut în meciurile cu Bosnia şi Luxemburg din cauza unei miozite, Cristi Chivu a pus serios umărul la înfrângerea lui Inter.

Cristi Chivu a ţinut cu tot dinadinsul să fie prezent în teren la marele derby cu AC Milan. Cu permisiunea lui Răzvan Lucescu, prezent şi el sâmbătă seara pe „San Siro" ca să-l vadă la lucru pe fundaşul român, acesta a părăsit cantonamentul naţionalei înaintea meciului cu Luxemburg şi a început titular pentru Inter, în centrul apărării, unde se simte cel mai bine.

Citeşte şi:

Chivu, eliminat în „Derby de la Madonnina"! AC Milan - Inter 3-0

Chivu, în pericol! Bombă artizanală descoperită înaintea derby-ului AC Milan-Inter

Chivu, la datorie pentru derby

Răzvane, lasă-ne cât mai avem şanse!

Pe sub ochii fundaşului român, la propriu, mingea a trecut prima oară linia porţii în contul lui Milan la şutul lui Pato din secunda 50. Apoi, la „ghiuleaua" lui Van Bommel, Chivu a fost aproape de autogol. Noroc că balonul deviat de el a nimerit „doar" transversala.

Acelaşi Pato, pe care Chivu îl va visa urât mult timp de acum înainte, i-a lăsat într-un nor de praf pe fundaşii lui Inter, iar căpitanul tricolorilor a fost nevoit să faulteze din postură de ultim apărător (min. 54). A urmat inevitabilul cartonaş roşu, iar Inter, rămasă în zece, a terminat meciul în genunchi: 0-3, după golurile lui Pato şi Cassano.

Cum se întâmplă de obicei în asemenea situaţii, Chivu a fost scos ţap ispăşitor de presa italiană. Pe lângă notele de patru pe linie, italienii au ajuns la un numitor comun şi în privinţa cuvintelor ce descriu evoluţia românului din meciul cu Milan: coşmar, greşeli, depăşit, eliminat.

"La naţională n-a putut să joace, dar sâmbătă a putut intra pe teren. N-o să aibă niciodată performanţele lui Popescu şi Hagi, cei doi ar fi jucat şi cu gâlmă la genunchi"Adrian Porumboiu, finanţator FC VasluiLoading...