Măsuri anti-piraterie de la Microsoft

Ultima actualizare:

    Windows 7
Windows 7

Windows 7, cel mai recent sistem de operare Microsoft, are deja la activ câteva luni bune de viață, în care se pare că a făcut uitate eșecurile majore ale Vista. Statisticile confirmă ceea ce reprezentanții Microsoft declarau la câteva săptămâni de la lansare: Windows 7 este mult mai bine recepționat de utilizatori.

Explozia de instalări a adus însă și nivelul de piratare al sistemului la cote destul de ridicate. Dar cei de la Microsoft nu au stat cu mâinile în sân. Au pregătit un "cadou" special pentru luna îndrăgostiților, care constă într-un update denumit Windows Activation Technologies, capabil să detecteze versiunile piratate şi peste 70 de vulnerabilităţi de activare cunoscute.

Update-ul protejează sistemele, iar din momentul în care se detectează că utilizatorul folosește o copie non-genuine de Windows 7, comportamentul sistemului de operare devine destul de decent. În afară de înlocuirea imaginii de fundal cu un wallpaper negru și apariția unui watermark persistent pe desktop, funcţionalitatea sistemului de operare nu va fi limitată în niciun fel. Utilizatorul este anunțat prin ferestre de dialog informaţionale de problemă și i se oferă posibilitatea de a afla online mai multe detalii sau de a remedia problema prin achiziționarea unei licențe valide.

image

De reținut: update-ul este opţional şi este valabil pentru toate ediţiile Windows 7, fiind disponibil online pe website-ul companiei, începând cu data de 16 februarie şi pe Microsoft Download Center din 17 februarie. În cursul acestei luni, update-ul va fi oferit şi prin intermediul Windows Update.

Sursa: CNET via Microsoft

Mai citește: 

Windows 7 este mai bine recepţionat de utilizatori decât Vista

Ubuntu 9.10, un concurent tare pentru Windows 7

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net