Maşini şi tiruri blocate din cauza ninsorii

Ultima actualizare:

Maşinile au încercat să urce la munte neechipate pentru iarnă, iar zăpada aşternută pe asfalt a făcut imposibilă deplasarea. Astfel, tirurile, utilitarele şi autoturismele au blocat un sens de mers, iar circulaţia în zonă se desfăşoară la ora transmiterii acestei ştiri pe un singur fir.

Trei tiruri, două dubiţe şi şapte turisme nu au reuşit să urce la Cota 1000 pentru că nu aveau lanţuri. Ninge de câteva ore, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir. Se acţionează cu mai multe utilaje specifice”, a declarat Ioana Preda, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.

Oamenii legii recomandă prudenţă şi echiparea autovehiculelor pentru condiţii de iarnă. „Dacă nu ai lanţuri, nu poţi merge în zona montană. Nu se poate urca”, a adăugat Ioana Preda.

La Cota 1000 a început să ningă, marţi, la ora 15.30. Utilajele de deszăpezire acţionează în continuu pentru curăţarea carosabilului.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net