Maşină furată, recuperată prin GPS în 30 de minute

Ultima actualizare:

Proprietarul maşinii, Daniel Culda, socrul şoferului, a anunţat imediat firma de pază, care a oprit prin GPS motorul maşinii. Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au plecat cu păgubiţii spre locul în care au localizat maşina. Aceştia au găsit autoturismul în satul Bâcu, după aproximativ 30 de minute de la producerea furtului. „În momentul în care a fost făcută sesizarea la firma de pază, a fost automat alarmată şi Poliţia Rutieră a Capitalei. Maşina a fost găsită la aproximativ 20 de kilometri, dar hoţul nu mai era acolo“, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

La volan se afla Daniel, ginerele meu. A coborât să se ducă la magazin şi a văzut că altcineva se urcă în maşină“, a spus Constantin Culda.

Contractul GPS expirase

Norocul proprietarului a fost că, deşi reziliase contractul cu firma de pază în urmă cu două zile, tehnologia de localizare încă funcţiona. „De la semnarea contractului de reziliere, firmei de pază îi trebuie 24 de ore pentru oprirea monitorizării maşinii prin satelit. Acesta a fost norocul meu“, a mai declarat Constantin Culda.

Poliţia are deja un cerc de suspecţi şi anchetează cazul pentru a afla cine este autorul furtului.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net